Åk på skidresa i vinter

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Packa ner skidorna och familjen och åk på skidsemester i vinter. Styr bilen upp mot fjällen eller välj någon av orterna i Alperna. Här får du bra skiderbjudanden att ta del av.

Se till att få en riktig vinter även i år genom att boka en skidsemester. Här får du vita och härliga backar, skön sol på kinderna och boende för alla önskemål. Efter en lång dag i backen kan du koppla av på after ski eller med en kopp varm choklad. Det finns skidresor för barnfamiljer, nybörjare och proffs – här nedan spanar du in alla sista minuten-resor och skiderbjudanden.

Ta med familjen till fjällen

Både Sverige och Norge lockar med bra skidanläggningar. Sälen har många lätta backar och passar perfekt för barnfamiljer. Åre och Idre är två andra attraktiva skidresmål. I Norge är det Trysil som lockar allra mest, ett skidområde tre timmar från Oslo. Ta bilen eller boka paket med buss eller tåg.

Förstklassig skidåkning i Alperna

Väljer du att åka lite längre bort har Alperna förstklassig skidåkning med de högsta bergen och bredaste backarna. Här finns både tuffare skidåkning och lättare backar som passar för hela familjen. Välj mellan orter i Frankrike, Italien, Österrike och Schweiz. Boka paket med flyg, buss och bil eller boka med till exempel reguljärflyg.


Skidåkning i AlpernaSkidresor för hela familjen


- Spana in fler skiderbjudanden >>
- Hitta och jämför alla skidresor >>

Alperna