Åk på rundresa i vinter

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: teresen, medlem sedan 2013
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Det finns mycket som lockar där ute i världen - kanske var det därför som rundresan uppfanns! På en rundresa får du uppleva oerhört mycket under en och samma resa.

Gillar du att uppleva mycket när du är ute och reser? Då kanske en rundresa passar dig perfekt. Resorna är oftast minst två veckor och du reser i grupp med kunnig färdledare. Här tipsar vi om flera bra rundresor i Sydamerika, Kina och Nya Zeeland.

Rundresa i Chile, Argentina & Brasilien

Sydamerikaexperten, 15 dagar
I Chile bor du vid kusten i trädgårdsstaden Viña del Mar, en av de populäraste semesterorterna. Du besöker Valparaíso, en stad som vilar på 40 kullar som finns med på Unescos världsarvlista och sedan huvudstaden Santiago. Resan går vidare med buss genom Anderna över till Argentina och vindistriktet Mendoza. Sedan en rundtur i huvudstaden Buenos Aires. I Brasilien besöker du Iguassufallen, som ligger mellan Brailien och Argentina. Svensk färdledare är med under hela resan.
- Hitta fler rundresor i Sydamerika >>

En resa genom tiden i Kina

Kinalotsen, 16 dagar
På den här rundresan får du se Kinas många ansikten. Upplev Shanghais och Hong Kongs skyskrapsdjungel, Gula Bergens toppar, bambuskogen i Mukeng, Wuyuans byar och porslinhuvudstaden Jingdezhen. Det är en exotisk resa där nytt och gammalt vävs samman. Svensk färdledare är med under hela resan.
- Hitta fler rundresor i Asien >>

Nya Zeelands två öar - Nordön och Sydön

Destination DownUnder, 19 dagar
Här får du chansen att upptäcka det bästa av Nya Zeelands två öar. Klimatet varierar från subtropiskt klimat i Bay of Islands, regnskog i Fjordlandet till det alpina klimatet i Southern Alps. Du får besöka städer som Auckland, Bay of Islands, Rotorua, Lake Taupo, Wellington, Martinborough, Cook Strait, Christchurch, Southern Alps, Franz Josef, Queenstown, Milford Sound och Mount Cook.
- Hitta fler rundresor i Australien och Nya Zeeland >>


Rundresor till hela världen