7 romantiska hotell i Karibien

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Kritvita stränder, turkost hav och vajande palmer - ta med den du håller kär till Karibien. Karibien är platsen att slappa och ladda batterier på - här är allt anpassat för att vårda relationer.

Här nedan hittar du hotell som är skräddarsydda för en romantisk semester i Karibien.

Bucuti & Tara Beach Resorts, Aruba

Bucuti & Tara Beach Resorts är ett intimt och romantiskt hotell som ligger på den vita pulversanden på Eagle Beach, Aruba. Bucuti har flera gånger blivit utsedd till ett av världens mest romantiska destinationer av TripAdvisor. Detta vuxenhotell passar perfekt för par som vill komma bort från vardagen, och som vill njuta av varandra och lata dagar.

- Läs mer om hotellet >>

Sandy Lane Hotel, St. James, Barbados

Bo som en filmstjärna på legendariska och exklusiva Sandy Lane Hotel. Hotellet är bland annat känt för sina förstaklassiga golfbanor och kända gäster. Njut av en fridfull atmosfär på en gyllene sandstrand i en egen, privat bukt. Gillar du inte sand mellan tårna, har hotellet ett majestätiskt poolområde, ett avslappnande spa, samt träningsanläggning och tennisbana för dig som vill vara aktiv.

- Läs mer om hotellet >>

Secrets Capri, Playa del Carmen, Mexiko

Secrets Capri passar perfekt för dig som är ute efter en lyxig vuxensemester i paradisliknande omgivningar. Hotellet har allt inkluderar, detta gäller alla måltider och dricka på hotellets restauranger och barer - allt ingår i priset för rummet. Skäm bort dig själv på spa eller luta dig tillbaka i solstolen och njut av den lyxiga atmosfären.

- Läs mer om hotellet >>

Luxury Bahia Principe Runaway Bay, Ocho Rios, Jamaica

Luxury Bahia Principle Runaway Bay är omgivet av vackra stränder och naturliga parker. Detta vuxenhotell erbjuder lyxiga privilegier som en timmes segling, paddling eller vindsurfing om dagen, gratis roomservice med mer. Missa inte hotellets shoppingområde.

- Läs mer om hotellet >>

Radisson Resort Marina, St. Martin

Radisson Resort Marina ligger vid en privat strand i Anse Marcel-området, och har kort avstånd till flera idylliska stränder. Hotellet ligger i härliga och fridfulla omgivningar, men stor och frodig trädgård, ett stort poolområde och eget, avslappnande spa.

- Läs mer om hotellet >>

Luxury Bahia Principe Ambar, Punta Cana, Dominikanska republiken

Bahia Principe Ambar är ett enastående lyxhotell med förstaklassens sercive. Hotellet är anpassat för vuxna och har alla tänkbara faciliteter. Detta 5-stjärniga hotell ligger bara några få meter från en sammetslen sandstrand med azurblått hav. I ett av hotellets härliga pooler kan du ta ett kylande bad och beställa något från poolbaren. Detta fina all inclusive-hotell har ett brett utbud av aktiviteter som passar alla plånböcker. Det finns även möjlighet för shopping på området.

- Läs mer om hotellet >>

Hotel Villa Rolandi Thalasso Spa, Gourmet & Beach, Isla Mujeres, Mexiko

Hotel Villa Rolandi Thalasso Spa, Gourmet & Beach är ett lyxigt hotell med personlig touch och en härlig plats på en privat strand nere vid det turkosblå havet på Isla Mujeres. Hotellet erbjuder lyxig boende och enastående service, samt à la carté-restaurang med fantastisk utsikt över Karibiska havet.

- Läs mer om hotellet >>


Charter till Karibien


- Fler charterresor till Karibien >>

Karibien

I väntan på turister
3 / 31
Sitter o spanar lite
7 / 31
Hästparkering
13 / 31
Centrala Havanna - Plaza de la Cathedral
15 / 31
Vy från enda restaurangen
16 / 31
Cayo Blanco, den vita ön.
17 / 31
Havannas coco loco taxi
19 / 31
a Pink ride of Havana
20 / 31
Utsikt över Viñalesdalen.
22 / 31
Stranden i Varadero
23 / 31
Skönt med skugga
25 / 31
Taget från bilen
30 / 31