6 sköna familjehotell i Turkiet

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Turkiet är en favorit på sommaren - boka din charter redan nu. Här tipsar vi om sex hotell som passar extra bra för barnfamiljer, med barnpool, stora rum och barnaktiviteter.

Ta med dig familjen till Turkiet i sommar, ett av de populäraste sommarresmålen. Vi har plockat fram sex familjevänliga hotell så att både barn och föräldrar får en riktigt barnslig sommar.

Green Garden, Alanya

Green Garden är ett Family Garden-hotell strax utanför Alanya med skandinavisk barnklubb och maskotarna Lollo & Bearnie. Poolområdet är stort med barnpool, egen vattenpark och poolbar. Stranden ligger nära och du tar dig dit genom en gångtunnel. Mot avgift finns det tillgång till gym, massage, hamam, tennisbana och bordtennis. Lägenheterna är rymliga med plats för upp till sex personer. Välj mellan all inclusive eller Family Garden Inclusive.

- Läs mer om hotellet >>

Hotel Hane Family Resort, Side

Hotel Hane Family Resort ligger nära strandpromenaden och den härliga sandstranden Kumköy i Side. Med all inclusive får du och familjen en extra bekväm semester. Koppla av vid ett av de tre poolområdena som har separata barnpooler och barnvänliga vattenrutschkanor. Barnen kan även träffa nya kompisar vid lekplatsen. Hotellet har dessutom uppvärmd inomhuspool, gym, hamam, bastu och möjlighet till massage mot avgift. I dubbelrummen får två vuxna och två barn plats. I de rymliga familjerummen finns det plats för fyra barn. Alla rum har balkong eller terrass.

- Läs mer om hotellet >>

Blue Village Bodrum, Bodrum

Bo med all inclusive på Blue Village Bodrum, om ligger mellan Turgutreis och hamnstaden Bodrum. Här finns det barnklubb med skandinavisktalande personal. Poolområdet har vattenrutschkana, plaskpool med både rutschkana och skugga och poolaktiviteter för alla åldrar. Hotellet har egen strand med flera olika strandaktiviteter. Även tennis, minifotboll, beachvolleyboll och spa med hamam och massage. Både dubbelrummen och familjerummen har plats för upp till fyra personer. Det är wifi på rummen.

- Läs mer om hotellet >>

Sunwing Side West Beach, Side

På Sunwing Side West Beach i Side finns det mesta barnfamiljer kan önska sig med underhållning och aktiviteter för hela familjen. Hotellet ligger vid en av Turkiets bästa stränder med egen Beach Club. Lollo & Bearnie underhåller barnen på hotellet och det finns barnklubb med skandinavisktalande personal. Det finns tre pooler varav en babypool och en barnpool med vattenrutschkanor. När barnen leker vid Mini Land eller lekplatsen kan föräldrarna njuta av hotellets spa, hamam eller gym. I de luftiga lägenheterna med balkong eller terrass kan upp till sex personer bo. Barn under 12 år äter gratis och det är gratis wifi på hela hotellet.

- Läs mer om hotellet >>

Blue Village Pacha Bay, Alanya

Blue Village Pacha Bay ligger utanför Alanya med ett stort poolområde med barnpool och vattenrutschkanor. Det finns både barnklubb och tonårshäng och andra aktivieter som vattengympa, beachvolleyboll och tennis. Passa dessutom på att njuta av hamam. Lägenheterna har plats för upp till sju personer. Möjlighet att boka med all inclusive. Gratis wifi över hela hotellet.

- Läs mer om hotellet >>

Limak Atlantis, Belek

På Limak Atlantis i Belek bor du nära stranden i lugna och gröna områden med all inclusive. Poolområdet är barnvänligt och stort med flera pooler, barnpool och vattenrutschkanor. Det finns även inomhuspool och jacuzzi. Barnen kan leka på en trevlig lekplats eller vara med i hotellets barnklubb. För de som önskar finns det gym, bastu, hamam, tennis, minigolf och vattenaktiviteter. Familjerummen är rymliga med balkong. Det finns gratis wifi i de gemensamma utrymmena.

- Läs mer om hotellet >>

I Reseguidens chartersök hittar du fler resor till sköna Turkiet.


All inclusive till Turkiet