5 paket med spa och hälsa i fokus

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Scott Anderson
Foto: christinee, medlem sedan 2007
Här har vi samlat några härliga erbjudanden från Reseguiden.se – somriga spa-paket, yogaresor och weekends.

Spa på Seglarhotellet i Sandhamn

Sandhamn är känt för att vara en het sommardestination med stort fokus på havet och segling. Detta paket är perfekt om du vill komma iväg på sommar-spa de närmaste veckorna. Du övernattar i dubbelrum och får en härlig 2-rätters middag, frukostbuffé, en 25 minuters valfri behandling, samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. Weekendpaketet Skärgådskur sommar finns tillgängligt till och med 16 augusti.
Pris: Från 1645/1845 kronor, beroende på veckodag.
Läs mer: Spa-upplevelse i Sandhamn

Planera in en yogaresa på höstkanten

Med en yogaresa till New York får du både avslappning och välmående, men också storstadens alla möjligheter. Du får prova yoga på sex utvalda studios och utforska New York till fots med lokal guide. 7 nätters boende i dubbelrum mellan datumen 3-10 oktober 2009.
Pris: 7800 kronor exklusive flyg, mat och yogapassen på studios.
Läs mer: Yoga-safari i New York

Åre – inte bara på vintern

Njut av ett tvådagars spapaket på Holiday Club i Åre. Förutom två övernattningar i dubbelrum och frukostbuffé får du bland annat två fria behandlingar och tillträde till Saunaworld, upplevelsebad och gym. Behandlingarna är en 50-minuters energikur och 20 minuters avslappnande kurbad.
Pris: Från 4080 kronor per person
Läs mer: Spapaket på Holiday Club Åre

Spaweekend på Orust vid Västkusten

En klassisk spaweekend i lugn miljö. När ni anländer till Sjögården får ni te med scones och senare på kvällen blir det trerätters middag innan ni övernattar i dubbelrum. Ni har fri tillgång till pool, gym och spaavdelning och får också ett spa-kit att ta med hem. Dagens aktivitet ingår också och kan vara exempelvis vattengympa eller qigong. Det går också självklart att köpa till behandlingar om så önskas.
Pris: Från 1390 kronor.
Läs mer: Spaweekend på Sjögården

Spa i Budapest

Dra till Ungerns huvudstad på spa och bo tre nätter på fyrstjärnigt spahotell. Du får full tillgång till thermalpooler, bastu, gym och gruppträning som yoga och pilates. Flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö ingår också. På hotellet kan du bland annat välja till massage, kurbad eller skönhetsbehandlingar.
Pris: Från 2990 kronor.
Läs mer: Spaweekend i Budapest


Mer spa på Reseguiden.se:
Spa Sverige
Spa Estland
Spa Lettland
Spa Ungern
Spa Polen

Paketresor spa
Erbjudanden spa