5 inspirerande resealbum

Maria
Medlem sedan 2007

Foto: lora, medlem sedan 2007
Foto: nikonian, medlem sedan 2008
Foto: grekland, medlem sedan 2006
Foto: famlofquist, medlem sedan 2006
Du kan samla minnen från resan i ett resealbum och dela med dig av dina upplevelser – eller låt dig inspireras av andra.

Nyss hemkommen från resan med minneskortet fullt av semesterbilder? Du vet väl att du kan samla dina semesterminnen i resealbum här på Reseguiden. Kanske har du bloggat hem till familj och vänner under resans gång?

Med ett resealbum kan du samla dina bilder, bloggar och filmer på ett ställe och på så sätt dela med dig av dina upplevelser till familjen, vännerna och andra ressugna.


Här är fem inspirerande resealbum från våra medlemmar:

1. Öluff: Milos, Sifnos, Folegandros, Paros, Naxos, Aten av Grekland
Läs Greklands härliga berättelser från den grekiska övärlden. Hennes bilder får dig att längta så mycket till Medelhavet att det nästan gör ont.

2. En månad i USA av Nikonian
Kolla in Nikonians fina och stämningsfulla bilder från USA. Hon spenderade en månad där med att åka genom 12 delstater och 14 storstäder.

3. Tokyo – en upptäcksresa av Famlofquist
Famlofquist spenderade en vecka i Japan och berättar om allt från matlagning och karaoke til shopping och sumobrottning – roliga och annorlunda upplevelser från en fascinerande kultur.

4. Thailand: Koh Lanta, Slow Down Lanta – underbart! av Sofiegrahnat
Sofie och familjen kände för att göra något helt annat – här är hennes berättelse om när familjen bytte Sverige mot tre månader i Thailand.

5. 24 timmar i Malaga av Loriana
Med 24 timmar till hands utforskar Loriana några av Malagas historiska och kulturella sevärdheter – en spännande och lärorik beskrivelse av staden.


<a href="http://www.reseguiden.se/cgi-bin/rg/forum.cgi?event=trips&sort=most_viewed&site=reseguiden">Kolla in medlemmarnas favoritalbum
Så gör du ditt eget resealbum