5 hotell du inte visste fanns

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Bild: Orient-Express
Bild: French Quarters
Hitta till hotellen där detaljerna räknas och charmen står högt på prioriteringslistan.

1. Stjärnornas crib på Mallis

Sov i samma säng som Madonna. Hotellet La Residencia har haft gäster som Prinsessan Diana, Pierce Brosnan, Andrew Lloyd Webber, Madonna och Sean Connery.

Hotellet ägs av det välkända Orient Express Hotels, och består av två vackert renoverade byggnader, som bevarat den ursprungliga mallorkinska karaktären. Hotellet ligger i en grönskande trädgård och på området finns också en solterrass med två pooler. Här hittar du även restaurangen El Olivo som är ansedd som en av Spaniens absolut främsta.

Läs mer och boka här.

2. Perfekt läge utanför Dubrovnik

Grand Villa Argentina ligger en kort promenad från Gamla stan med underbar utsikt över havet. Hotellet består av flera byggnader och har en egen strand med solstolar och parasoller. Poolområdet har saltvattenspool här finns flera restauranger som serverar både lokala specialiteter och internationell mat. Här finns även ett skönt spa med relaxavdelning och behandlingar.

Läs mer och boka här.

3. Mexikansk koloniallyx på Playa del Carmen

The Royal är ett femstjärnigt hotell byggt i vacker mexikansk kolonialstil. Det ligger vid den finaste delen av stranden och nära centrum. Området har en stor solterrass, två pooler, poolbar, sköna lounger och barer – bland annat Martinibar och flera restauranger.

Läs mer och boka här.

4. Bo som en sultan på Park Hyatt i Goa

Här bor du kungligt i exotiska och orörda Goa. På området finns en av Indiens största pooler och hotellet består av flera byggnader som ligger runt den. Här finns ett förstklassigt spa som erbjuder bland annat yoga-och ayurvedisk massage och aromaterapi.

Läs mer och boka här.

5. På franskt manér i New York

French Quarters Guest Apartments ligger perfekt placerat på den berömda gatan Restaurant Row i New York, ett stenkast från alla nöjen vid Times Square och i teaterdistriktet. Det bästa med hotellet är de lyxiga sängarna. Restaurangen på hotellet, Bourbon Street Bar & Grille, har en inredning som hyllar det gamla New Orleans.

Läs mer och boka här.

Flyg hit

Hittar du inte vad du söker? Sök fler flyg här.