5 barnsliga hotellfavoriter i Turkiet

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 24 länder

Foto: Shutterstock
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Turkietresor
Ta med både de små och stora barnen på en aktiv semester de kommer att älska. Vi har plockat ut 5 favoriter som i stort sett garanterar glada barn, ungdomar och föräldrar.

Det finns flera anledningar till att åka till Turkiet med barnen i sommar. För det första finns det massor av all inclusive-hotell att välja mellan som gör resan enkel, och för det andra är flera av hotellen uppbyggda som en hel äventyrsvärld för de små. Det finns vattenrutschkanor, lekplatser, pooler och massor av aktiviteter. Turkiet är också ett av våra mest prisvärda resmål i sommar. Det finns med andra ord inga tvivel på vad du bör välja i sommar - vilket hotell är din favorit?

Pegasos Resort i Incekum

På Pegasus Resort får ni 3 hotell till priset av 1 - detta hotellet delar nämligen utomhusområde både med hotellen Pegasos Royal och Pegasos Club. Här hittar ni bland annat en otroligt populär wipeout-bana ute i vattnet, något som också är väldigt skoj för tonåringar och vuxna. Hotellet har också ungdomsklubben Chill Out Club, Captain Nemos piratklubbb med Nazars egna skandinaviska aktivitetsguider, simskola och familjedagar med turneringar för hela familjen - allt inkluderat i priset. Hotellet ligger precis vid en långsträckt, finkornig och långgrund sandstrand, en bit ut i vattnet hittar du wipeout-banan med flera olika hinder. Pegasos Resort är perfekt placerat i mitten av de två andra resorten och det är kort väg till allt ni behöver. Koppla av i det grönskande parkområdet och frossa i glass hela dagen. På kvällarna visas amfi-teater för hela familjen.
Läs mer om hotellet och jämför priser.

Aqua Fantasy i Kusadasi

Som enda researrangör i Norden erbjuder Nazar resor till Kusadasi. Här hittar du hotellet Aqua Fantasy - ett gigantiskt vattenland för alla badälskare. Här hittar du Medelhavets största vattenland på ett hotell med bland annat 22 pooler, 31 vattenrustchkanor, piratklubb, ungdomsklubb och simskola. Hotellet är omringat av härlig natur som bjuder på många utflyktsmöjligheter. Hotellet ligger bara 9 km utanför Kusadasi, och det går en lokalbuss dit precis utanför hotellet om ni önskar större shoppingmöjligheter. Hotellet ligger ännu närmre den antika byn Efesos med dåtidens största amfiteater som är väl värt ett besök.
Läs mer om hotellet och jämför priser.

Pegasos World i Side

Pegasos World är som en liten stad i sig själv, och har en pool på 10 000 kvadratmeter som är Medelhavets största pool och som har en egen ö i mitten med allt från scen, bar och restaurang till myshörnor med små stugor med stråtak på. På det här hotellet hittar du också en enorm vattenpark med 13 vattenrustchkanor för fart och spänning, piratklubb och simskola, samt dansskola och ungdomsklubb för de mellan 12-16 år, På detta hotellet kan familjen bo samlat i sviter för upp till 5 personer och underhålla sig med olika aktiviteter om kvällarna.
Läs mer om hotellet och jämför priser.

Dream World Aqua i Side

Det här 5-stjärniga lyxhotellet är ett av Deturs mest populära och slog upp portarna under 2015. Här hittar du en stor vattenpark med pooler och vattenrustchkanor, samt ett spacenter med hamam, träningsrum och tennisbana. Helt enkelt, ett hotell som är perfekt för er som önskar att tillbringa mycket av tiden på själva hotellet. De små kan roa sig på lekplatsen och den internationella barnklubben, eller bygga sandslott längs hotellets privata sandstrand. Här finns gratis solsängar och parasoll att nyttja. Underhållning, träningsmöjligheter och trådlöst internet är också något av det som ingår i all inclusive-priset, samt all mat i bufférestaurangen och även en gratis måltid på ett av hotellets 4 a'la carte restauranger. Hotellet erbjuder också barnpassning.
Läs mer om hotellet och jämför priser.

Club Calimera Serra Palace i Side

Dett här hotellet är ett av Turkietresors mest populära familjehotell. Här kan de yngre roa sig hela dagen, antingen i vattenrustchkanorna eller i miniklubben för att sedan avsluta kvällen på minidiscot. Önskar man en lite mer aktiv semester kombinerat med sol, finns det möjligheter för varje smak; tennis, minigolf, beachvolleyboll och vattensporter. Den långa sandstranden är läcker och inbjudande. Passa också på att ta en spabehandling i hotellets fina spaavdelning. Hotellet är känt för sitt goda kök, och det finns många goda maträtter att välja mellan. Kvällen avslutas med underhållning i regi av hotellets underhållningsavdelning.
Läs mer om hotellet och jämför priser.

Hitta och jämför alla resor till Turkiet i sommar:
- All inclusive i Turkiet i sommar
- Flyg till Turkiet
- Hitta hotell i Turkiet


All inclusive-resor till Turkiet i sommar