5 äventyrliga paket

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: tigerfish, medlem sedan 2006
Foto: zila, medlem sedan 2007
Foto: carmor, medlem sedan 2008
Foto: danielreser, medlem sedan 2008
Är du sugen på att göra något aktivt och spännande nästa semester? Här listar vi paket från olika delar av världen för dig som är sugen på ett äventyr.

Åk lyxtåg genom Afrika

Rovos Rail är känt som ett lyxtåg som går genom Afrika. Du kan välja olika längder på resan som görs i det antika tåget och känslan är från forna tider. Med tågsträckningen kan du resa mellan exempelvis sydafrikanska Kapstaden och Pretoria eller längre upp i Afrika och se bland annat Victoriafallen.
Pris: Från cirka 11000 kronor per person.
Läs mer: Lyxtåg genom Afrika

Besök Patagonien och Påskön

Upplev Argentina, Brasilien och Chile med svensk guide. Du får chans att uppelva de mäktiga Iguazufallen och Patagonien, valsafari och Påsköns maffiga stenstatyer. Grundresan är 17 dagar och flyg och hotell ingår.
Pris: Från cirka 48970 kronor per person.
Läs mer: Patagonien och Påskön

Gyllene triangeln och tigersafari i Indien

Flyg till Dehli och upplev bland annat Taj Mahal och tigersafari. Resan är åtta dagar, perfekt för dig som vill upptäcka en liten del av Indien och har ont om tid. Flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, hotell och halvpension ingår.
Pris: Från cirka 13990 kronor.
Läs mer: Gyllene triangeln med tigersafari

Möt Bergsgorillorna i Uganda

Är du nyfiken på de mäktiga djuren? Prova en safari i Uganda till bergsgorillorna i Bwindi Impenetreble National Park. Resans längd är 16 dagar, med avresa i november eller december. I priset ingår alla bilresor, kost, logi, nationalparksinträde och tillstånd. Flyg ingår inte.
Pris: Från cirka 44000 kronor, per person.
Läs mer: Bergsgorillasafari i Uganda

Bila och vandra på Nya Zeeland

En “kör-själv”-tur som kombinerar sevärdheter med vandring under 28 dagar på Nya Zeeland. Du får besöka både Nord- och Sydön med dramatisk natur, glaciärer, fjordar och nationalparker. Flyg, bilhyra och boende ingår och resan är perfekt för den som vill ha det lite mer uppstyrt och planerat.
Pris: Från kronor per person.
Läs mer: <a href="http://www.reseguiden.se/erbjudanden/nya-zeeland-hike-and-drive-28-dgr-11674">Bila och vandra på Nya Zeeland

Kolla in alla erbjudanden på Reseguiden Just nu 1720 spännande förslag!