4 Thailands-favoriter

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: stumpan, medlem sedan 2006
Foto: ullen, medlem sedan 2006
Thailand är en stor favorit och många återvänder gång på gång. Alla har sina pärlor som har en speciell plats i hjärtat. Här kommer fyra medlemstips.

Sugen på en resa till en thailändsk strand i vinter? Det är inte lätt att hitta rätt bland alla öar och stränder. Här tipsar medlemmar om sina egna favoriter:

Koh Pangang & Bottle Beach


Silverfang skriver:
Jag tycker bäst om Koh Pangang och här är varför … Glöm bort alla partystränder och full moon party. När ni kommer till ön, fånga en bil för vidare transport till Bottle Beach, nås med båt som man måste hyra. Bered er på paradiset. Hyr en bungalow och sätt upp hängmattan. Hit kommer man för att koppla av, sola, bada, vandra i
bergen och djungeln och äta gott. Jätteskönt med avskildheten. På kvällarna kan man alltid kolla på någon film, tända brasa på stranden tillsammans med lite öl. Därför älskar jag Koh Pangan och Bottle Beach.

Surin Beach på Phuket


Elvis_ skriver:
Surin Beach på Phuket blir mitt guldkorn. Stranden var för mig helt makalöst underbar, det var så avkopplande. Palmer, vit mjuk sand, dessa vänliga människor som erbjöd massage. Restaurangerna stod på rad på stranden, under palmerna kunde man sitta och avnjuta en kall Singa.

Koh Chang & Tropicana Resort


Magganbyk säger:
Vi har varit på koh Chang 2007, då bodde vi på Paradise Hotell Resort, väldigt mysiga bungalow, men mest tyckte vi om Tropicana Resort. Stranden utanför är kanske lite stenig, men 100 meter längre bort till höger jättefin! Tropicana har fantastisk trädgård, mysigt på kvällen, god mat och superfina bungalows. Annars var Koh Maak och Cocco Cape Resort upplevelser i sig. 100 meter bort från resorten finns Golden Beach (tror jag det hette). Det var skönaste jag har varit med om.

Koh hai & Koh Bulon Leh

Kattenbella säger:
Tog båten till Koh Lanta och hamnade på Dream Garden. Så himla mysigt ställe och lugnt, kändes som det bara var vi på hela stranden. Vi hyrde moppe och åkte runt ön och badade på olika stränder åt billig och god mat. Rekommendera att hyra moppe och se sig omkring.

Drog vidare till ön Koh Hai, vattnet var helt underbart där och härlig strand. Bra snorkling! Vi drog vidare till Koh Bulon Leh som blev vårt paradis vi vill tillbaka till. Jättetrevlig personal och suverän service. Här gäller det bara relaxa bada och sola.

Flyg till Thailand


Sistaminuten till Thailand


Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26