Hitta hyrbil i Playa del Ingles

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag - Hertz, Avis, Budget, Alamo, Europcar, Thrifty, Holiday Autos, MrJet, Dollar, Sixt, Mabi, Autoescape...
Sök
Filter
Om Playa del Ingles

Här i de båda tvillingorterna Playa del Inglés och Maspalomas kan du sola och bada under hela året. De båda orterna har byggts in i varandra och ligger på södra Gran Canaria. Stranden är så lång att det alltid går att hitta en avskild plats och det är aldrig långt till en mysig restaurang.


Städerna har växt samman

De båda orterna Playa del Inglés och Maspalomas har byggts in i varandra och ligger på södra Gran Canaria utanför Afrikas kust, det tar 6 timmar att flyga hit från Sverige.
De flesta svenskar åker hit under vintern då det är perfekt väder med en härlig värme på ca 20-25 grader. Under sommaren blir det ca 25-30 grader.
Det finns så många hotell med all inclusive-boende här att du kan välja och vraka. Det går nästan alltid att hitta billiga sista minuten-resor till Playa del Inglés/Maspalomas.

Stranden blir en öken

Den härliga sandstranden i Playa del Inglés är så lång att du kan promenera här i flera timmar. Längs stranden finns en strandpromenad med många restauranger och kaféer.
I söder övergår sandstranden till en äkta öken, här väljer många att sola bakom en sanddyn när vinden blir för hård.
Om du vill ge dig ut på vattnet så kan du hyra jetski, trampbåt eller ta en tur med bananbåt eller testa parasegling.

Stort utbud av restauranger

Det finns inte många charterorter med så många restauranger som Playa del Inglés. Oavsett om du vill äta pizza, kanariska specialiteter, kinamat eller köttbullar så hittar du det på någons menyn.
På dagarna ser Kasbah-centret i centrala Playa del Inglés rätt trist ut men på kvällarna förvandlas det till ett nöjescentrum med massor av barer och diskotek. Här festar turister från hela världen tills solen går upp.

Om Playa del Ingles Gran Canaria, Spanien

Playa del Ingles är den mest populära orten på Gran Canaria. Hit ska du åka som gillar fart och fläkt, mycket fest och fullpackade stränder. Sandstranden som är över fem kilometer lång erbjuder trevliga promenadstråk. Hit kan du resa året runt.
Nöjesliv
Nattliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
27°
Klimat i september
22°
Badtemp i september
6tim
Flygtid från Stockholm
1 / 3
2 / 3
Thinkstock
3 / 3
Thinkstock