Hitta hyrbil i Bodrum

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag - Hertz, Avis, Budget, Alamo, Europcar, Thrifty, Holiday Autos, MrJet, Dollar, Sixt, Mabi, Autoescape...
Sök
Filter
Om Bodrum

I Bodrum kan du njuta av det härligt soliga Medelhavsklimatet på flera olika stränder på dagarna och spana in det spännande utelivet på kvällarna. Här finns också en medeltida borg och ett av antikens sju underverk. Staden Bodrum ligger på den turkiska rivieran i sydvästra delen av Turkiet.


Härligt höstväder

Staden Bodrum ligger på den turkiska rivieran i sydvästra delen av Turkiet. Det tar 4 timmar att flyga hit från Sverige.
Vädret här är mycket behagligt under vår och höst med temperaturer kring 20 grader. Under sommarmånaderna är det ofta 35-40 grader varmt och under vintern är det ca 10-15 grader.
Både Bodrum och Gümbet har många hotell som erbjuder all inclusive-boende. Det finns ofta prisvärda sista minuten-resor till Bodrum.

Sammanväxta städer

Städerna Bodrum och Gümbet är sammanväxta och ibland när man köper en resa till Bodrum hamnar man i stället i den västra grannen Gümbet – och tvärtom.
Centrala Bodrum är hamnen och stadens båda stränder ligger några minuters promenad åt vardera hållet, österut och västerut.
Till den fina stranden i Gümbet är det bara en längre promenad eller en kort busstur.
Det är också mycket billigt och smidigt att ta en buss eller båt till någon av Bodrum-halvöns andra vackra stränder.

Jättelikt diskotek

De mysigaste restaurangerna finns i hamnen och i de trånga slingrande gatorna i den äldre delen av Bodrum.
Det finns också restauranger på den långa bargatan vid strandpromenaden. I den östra änden ligger också den galna nattklubben Halikarnas Disco som har plats för 5 000 personer.
De mest populära sevärdheterna i Bodrum är den medeltida St Petrus-borgen vid hamninloppet och ruinerna efter ett av antikens sju underverk – mausoleet i Halikarnassos.

Lägsta hittade priser i Bodrum
Bodrum
maj 2016
134 kr

Om Bodrum Bodrum-halvön, Turkiet

Bodrum i Turkiet är landets charmigaste och mest mångsidiga kuststad. Resmålet passar alla slags resenärer mycket tack vare sina fina sten- och sandstränder, prisvärda shopping, underbara restauranger, anrika historia och livliga kvällsnöjen.
Historia
Stenstrand
Vattensport
Barnvänligt
Sandstrand
Sol & bad
24°
Klimat i maj
19°
Badtemp i maj
4tim
Flygtid från Stockholm