Hitta hyrbil i Barcelona

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag - Hertz, Avis, Budget, Alamo, Europcar, Thrifty, Holiday Autos, MrJet, Dollar, Sixt, Mabi, Autoescape...
Sök
Filter
Om Barcelona

Omåttligt populära Barcelona är en härlig stad på Spaniens Medelhavskust och här det finns något för alla. Älskar du konst och arkitektur så har du kommit till rätt plats. Här finner du Gaudis spännande och annorlunda byggnader och konstverk runt om hela staden. Sagrada Familia kyrkan är troligtvis hans mest kända verk och det som är speciellt med kyrkan är att den har varit under konstruktion sedan 1882 och den är inte färdig än! Om shopping är din passion finner du allt du vill på den berömda gatan Las Ramblas. När shoppingen är klar för dagen är det bara strosa ner mot stranden och sätta sig på någon av Barcelonas otaliga utomhusserveringar och avnjuta ett glas kall Cava.


Söder om Barcelona

Det finns mycket att se runt om Barcelona så varför inte plocka upp en hyrbil när du landar på Barcelona International Airport.
Drygt 10 mil söderut, ligger Cambrils och Salou, två städer som ligger tätt ihop. Här finner du fina stränder, vackra strandpromenader, charmiga kvarter och en mysig hamn. Passa också på att besöka Port Aventura – en av Europas ledande nöjesparker.

Är ni sugna på att bada så är promenaden från citykärnan till stranden inte speciellt lång men är man villig att åka en liten bit så ligger så ska ni åka till Tossa de Mar. En populär badort som ligger ca 8 mil norr om Barcelona.

Bra golfbanor

Många förknippar Spanien med golf och 10 mil norr om staden ligger Girona som är väl värt ett besök. Här finns det gott om bra golfbanor. Här finns det även gott om mysiga uteserveringar, pittoreska små gränder, historisk byggnader och mycket liv och rörelse.
Det många säkert inte vet är att Girona trots lilla storlek är en universitetsstad.

Barcelonabornas egna populära tillflyktsort är Sitges som ligger ca 3,5 mil söder om staden. Här hålls varje år en känd karneval samt filmfestival och är en populär ort för Barcelonaborna att skaffa sig ”semesterhus” i. Sitges är ingen billig stad att besöka men standarden på det uteliv, mat och hotell är väldigt hög.

Lägsta hittade priser i Barcelona
Barcelona
maj 2016
8 kr

Om Barcelona Spanien

Omtyckta Barcelona ligger på Spaniens östkust och erbjuder både stad och strand. Stranden Barceloneta är den största och ligger mitt i staden. I Barcelona lockar shopping, fotboll på Camp Nou, sevärdheter som Sagrada Familia och Parc Güell samt alla mysiga tapasrestauranger.
Matupplevelser
Konst
Kultur
Arkitektur
Nattliv
Sandstrand