Thailand, Koh Lanta, Slow Down Lanta - Underbart!!!

Resealbumet skapat av: Sofiegrahnat
29 sep. 2008
Visningar: 6611
20 november sätter jag och min familj oss på tåget till Köpenhamn för att därifrån kliva på Thaiairs flight som ska ta oss ner till Krabi och vidare m taxi till Koh Lanta, Slow Down Lanta i Thailand för att göra något annat.... helt enkelt.

Just nu är det vaccinationer i mängder...fömodligen allt för många kan jag tro, man har blivit fast i vaccinationsträsket och går på det mesta människor och specialister rekommenderar.

Vi planerar och vänder o vrider på budget, fixar med skola och läroplaner, se till att få behålla dagis platsen...ja, det är ju inte helt enkelt.

Å sedan ska man ju också hinna med sitt vanliga 150% jobb. Just nu kan man säga att det är lite mkt, men det får vi ta igen när vi väl satt våra fötter på Thailändsk mark.

Ja, vi ska bo i en villa, precis nere vid havet och som jag ser det nu så kommer vi sitta där och lyssna på skön musik, läsa lite goa böcker (det händer ju aldrig annars kan jag säga), prata mycket och umgås med nya trevliga vänner och framför allt inte säga det vanliga uttrycket till barnen " inte just nu...om en stund"!

Kram så länge....
Kategori: Barn & Familj
Besökta länder: Thailand
Reslängd: 85 dagar
Datum: 20 november 2008 - 13 februari 2009
Blogg: 39 inlägg

Bilder

Karta