Annons:
Annons:
Annons:
ANNONS:
Diskutera Filippinerna
2012-01-22 20:02

Vädret nu..

Hej,
Vi åker om en månad och har tittat på vädret på olika vädersajter etc. Ser ju sådär ut får jag säga. Mycket regn. Haft vänner som har varit i Thailand nyligen och det var sådär för dem också.
Således: hur ser det ut på plats nu? Mer regn än vanligt? Hur ser det ut framöver? Stabilt eller är det ett "dåligt" år? Kan det bli bättre?
Vi åker ju i alla fall även om det ösregnar men det skulle vara kul att höra hur det är nu. Åker för att få sol och värme och ha det bra med familjen. Lite regn klarar vi men lagom är bäst.... Vi skall till Malapascua, Panglao och Boracay.
/
J
2012-01-23 02:06
Hej,
Det har varit mycket regn kring Jul/Nyår, men sista veckan har det varit fint här på Panglao och det ser ut som torrperioden har startat.
Kolla väder sidorna http://www.typhoon2000.com eller Pasaga wheather

//Micke
2012-01-23 09:13
Lita inte för mycket på väder prognoserna. Det är mitt tips. Efter ca 10 dagar i Malaysien kan säga att inte mycket har stämt. Det har regnat lite på kvällarna men för det mesta har det varit fint.
Är på Boracay nu och samma sak här, tråkiga väderprognoser, men kanonfint väder! Obegripligt...
Av alla vädersajter är yr.no mest pålitligt tycker jag.
2012-01-23 09:55
Jag var på Maldiverna i början av januari, ön Meedhupparu, norr om Male och vi hade regn 5 av 10 dagar. Inte ihållande, men skurar och åskväder på ca 2-4 timmar, ibland flera gånger om dagen. Mycket ovanligt enligt de som bor där, men vädret är lite konstigt över hela världen.
Man kan bada även om det regnar!
Hoppas ni får det bra och att ni slipper regn!
2012-01-23 16:46
Ja, ett regnmoln på en vädersajt kan ge en skrämselhicka (särskilt när det var 7 stycken i rad för Boracay på Yr.no), lättare att titta ut på himlen och se hur det ser ut. Hoppas det håller i sig och blir ännu bättre!
Tack för infon och Micke; lägg ut en update runt 15/2 så vet jag om galoscherna skall med....(ha ha)
/
Janne
Skriv svar
Visningar: 474  |  Dela med andra:    
Filippinerna - prisvärt och exotiskt
Filippinerna - prisvärt och exotiskt
av Ssusanne, 26 nov 2014
Här får du mycket för pengarna - Att spendera nyår på Filippinerna är något som Reseguidens Susanne, alias Ssusanne, verkligen kan rekommendera. Här berättar hon mer om varför. ...
Malapascua – en paradisö i Filippinerna
Malapascua – en paradisö i Filippinerna
av Famlofquist, 18 jan 2013
Här är paradiset du letat efter - Kritvita stränder, turkost hav, fina dyk, lata dagar och god mat, är det du söker, då är det dags att bege sig till Malapascua i Filippinerna. ...
Festlig filippinsk januari
Festlig filippinsk januari
av Tretjak, 18 jan 2013
Guide till fyra färgsprakande festivaler - Med lite planering kan du besöka minst tre festivaler under samma resa. Reseguidens medlem Anders, alias "Tretjak", har besökt de ...
Boracay – en riktig paradisö
Boracay – en riktig paradisö
av S_sandra, 18 jan 2013
Här är det lätt att koppla av - Boracay är verkligen en paradisö med vackra fina stränder med tillhörande palmer. Det är en ö du åker till när man vill ha det tropiska fina ...
Relaterade sökningar

väder boracay

,

väder malapascua

,

panglao väder