Väder i Karibien under dec-jan

Av Evamika
10 okt. 2015 00:10
Visningar: 848
Hej tänker boka jul-nyårs Karibien kryssning som börjar från san Juan - barbados, St.Lucia, St. maarten, Antiqua, St. Thomas .där vi tänkte bada, sola men hörde att det är inte bra med väder och att det regnar,är blåsigt under dec månad etc. Väldigt tacksam för väder info i dessa karibiska öarna undr dec- jan. Eva
10 okt. 2015 09:07
Vädret är sämst på sommaren och hösten. Vintern är bra vädermässigt. Det är dock bättre i jan-mars än i dec.
Av Evamika
10 okt. 2015 10:07
Tack Marie78 sämst på sommaren och höst ? Menar du under juni-okt? ,jJag såg youtube filmerna gjordá dec- jan på olika av karibiska öarna då vädret var inte så bra och jag ville vara säker genom att fråga er som har mera erfarenhet . Målet för oss är sol och bad men det ser ut att vi måste välja en annan land med sol- garanterat men nu är svårt hitta resa till bra pris . Allt har blivit dyrare tex till Aruba på ca 100 tusen för 2 personer puhhhh kanske sri lanka???
Av Babbo
10 okt. 2015 11:55
När vi var i Karibien dom två första veckorna i december hade vi sol varje dag och 27-30 grader varmt. Vattnet var nog lika varmt. Underbart!

Det kom ofta en regnskur på natten. Om jag ska säga något negativt så var det ganska blåsigt vissa dagar. Men vi hade valt en blåsig ö.

I december är det en "torr" värme. Ju närmre våren man kommer blir värmen "fuktigare".
Av Birgere
10 okt. 2015 13:43
Citerat från Evamika:
Hej tänker boka jul-nyårs Karibiens kryssning som börjar från san Juan - barbados, St.Lucia, St. maarten, Antiqua, St. Thomas .där vi tänkte bada, sola men hörde att det är inte bra med väder och att det regnar,är blåsigt under dec månad etc. Väldigt tacksam för väder info i dessa karibiska öarna undr dec- jan. Eva
Bästa informationen hittar du själv om du googlar tex "climate caribbean"

Nog bättre än att få reda på hur vädret var under några specifika dagar på någon specifik ö för 5 år sedan....