Transfer

2 apr. 2014 14:50
Visningar: 478
Hej! Vi har bokat en resa till Kroatien i slutet av maj. Vi åker till Riejkas flygplats och ska bo i Omisajl. Vi undrar hur man tar sig dit från flygplatsen, det verkar inte vara några förbindelser. Har kollat på taxi men har inte hittat något om det. Är det någon som vet?
Tacksam för svar.
2 apr. 2014 15:36
Kolla med ert boende om dom kan fixa/hjälpa er med transport. Annars lär taxi inte kosta så mycket då det endast är 4-5km från flygplatsen. Finns taxibilar utanför flygplatsen så det lär inte behöva förbokas.
3 apr. 2014 09:05
Tack för ditt svar. Vi gör nog så att vi mejlar till hotellet och frågar. Känner du till något om detta område i Kroatien? Vi har aldrig varit där så det ska bli spännande.
3 apr. 2014 12:46
Vi har varit där ett antal ggr och gillar norra delarna av Kroatien mycket bättre än de södra! Så helt klart bra val! Vi har inte varit i Omišalj men åk bil över nästan hela Krk, Malinska är den by vi gillar bäst på ön. Har ni möjlighet att hyra bil tycker jag att ni ska göra det. Vägarna är mysiga och lättkörda, och det är kul att se sig omkring och testa nya restauranger!