Tips på boende Sydney och Cairns

Av Bros4
30 aug. 2013 18:54
Visningar: 1068
Någon som har bra tips på boende i Sydney och Cairns, stannar i Sydney ca en vecka och två veckor i Cairns. Gärna hotell med lite större plats för vi är en familj på 4 samt en familj på 5 och inte super dyra ställe.
Av Ingride
9 okt. 2013 08:48
Hej, nu vet jag inte nar ni aker till Sydney/Cairns ... for Cairns kan jag tipsa om att inte bo for nara "stan", lite mysigare att bo en bit ifran och bila/bussa in, och lite billigare att bo utanfor Cairns.

Utanfor Cairns hittar ni: Trinity Beach, Palm Cove, Port Douglas (lite dyrt att bo har men fint att besoka over dagen), Cape Tribulation - hit behover ni en bil men helt klart vart att aka hit och spendera ngr dagar eller veckor ... tips att bo pa http://www.capetribbeach.com.au/index.htm - dem har familjerum som ar ratt prisvarda.
Av Myran10
9 okt. 2013 18:40
Many beach i/utanför Sudney är trevligt! Vi reste med familjen för några år sedan och hyrde då en lägenhet två kvarter från stranden. Färjan går ofta in till stan.
Av Myran10
9 okt. 2013 18:47
Manly Beach, ska det vara. Vi hyrde ganska ofta lgh eller hus vilket var billigare än hotell och lite mer utrymme. Ibland bra med hotell och att äta ute men om man har mindre barn, som inte alltid uppskattar nyheter, kan det vara enklare att laga mat själv och fixa meliss till barnen.