Tips önskas - Puerto Rico

23 maj 2015 20:51
Visningar: 1972
Jag ska åka med min syster till Puerto Rico i november. Än så länge har vi bara bokat flyg - galet billigt med norwegian! Nu funderar vi på var vi ska välja att bo, vi kommer ju till San Juan och kommer troligtvis bo där eftersom vi bara stannar en vecka. Men var där ska man bo? Gamla San Juan? Contado?

Någon som varit där och vill tipsa?

Berätta gärna mer om mat, bra restauranger, tips på aktiviteter, boende m.m
Hittar väldigt lite info när jag googlar!

Tack på förhand!
:)
27 sep. 2016 21:53
Inaktiv tråd, men jag undrar precis samma sak! Kanske du har tips?
12 okt. 2016 15:54
Hänger också på här, trots inaktiv tråd, i hopp om att något tips kommer in. Jag åker till Puerto Rico med familj (man och två barn i åldrarna 2 och 5) i vinter och hittar inte heller så mycket info.

Den info jag har lyckats samla på mig so far har jag skrivit om här: http://frukapten.se/2016/09/07/puerto-rico-restips/

Jag hoppas kunna bidra med uppdaterad info på länken ovan efter resan. :)
23 maj 2017 16:25
Tack!! Jag ska dit själv i december över jul o nyår.. hoppas jag inte kommer bli besviken :/
Citerat från Frukapten:
Nu vet jag lite mer om underbara Puerto Rico! Det är mitt nya favoritresmål och jag längtar redan tillbaka. Om någon här fortfarande letar efter info har jag börjat samla lite tips och bilder från resan här: http://frukapten.se/category/resor/usa/puerto-rico/
7 sep. 2017 13:11
Vi var där dec-jan 2 veckor 2016-2017. San Juan - Culebra - Vieques - San Juan. Kan rekommendera alla platser, och även att flyga "mini-flyg" mellan San Juan och öarna. Mycket prisvärt och en upplevelse. Vi flög med Flamenco airlines och eller flygbolag till som jag inte minns namnet på. Smidigt, men tänk på att man inte kan ha med sig så mycket bagage på de små planen.