San Fransisco hyrbil under 21

22 okt. 2012 22:32
Visningar: 1843
Hej,

Jag söker information om att hyra bil i San Francisco då jag vet att det är ett problem om man är under 21 och ibland till om med 25 år. Själv är jag 19 år och har haft mitt körkort i ett drygt halvår. Jag har dessutom internationellt körkort vilket jag vet rekommenderas i USA.

Är det någon som kan ge något tips på en hyrfirma i SF där det är ok att hyra om man är 19??? Har sökt sjukt länge efter svar på detta.

För övrigt kan jag tipsa andra reseärer om http://www.e-zrentacar.com/ där du kan vara så ung som 18 år och ändock få hyra bil. Dock kostar det extra och dom finns inte överallt i USA men på väldigt många håll (dock inte SF)

Tacksam för all möjlig hjälp
22 okt. 2012 23:09
Ja E-Z hyr ut i LA och San Diego men de enda jag hittat i SF är http://www.supercheapcar.com/ vet dock ingenting om dem och har inte läst deras villkor.
En sak som kan ställa till problem är att det brukar krävas att man själv har försäkring för bilen vilket man inte kan ha om man inte bor i USA men det kan Du ju kolla upp.
25 okt. 2012 22:12
Tack för ditt svar. Dock kollade jag upp dom nu och ja, man kan hyra under 21, men bara om man är 20 år tyvärr och det kostar inte helt oväntat extra. Det där med försäkringar är ett bra tips, bör tänkas på, men verkar som att de flesta bara tar extra betalt om man inte har en amerikansk försäkring.