Resa i grupp Europa?

Av Gabbe
20 sep. 2008 21:54
Visningar: 2209
Någon som kan ge förslag på hur jag kan hitta ressällskap eller vllken researrangör som har gruppresor i Europa, gärna storstad och över en weekend. Ölvemarks har ju bussresor på fyra dagar, till storstäder i Europa men jag antar att det bara är pensionärer, inget passande för en 31 åring. Sedan finns ju UCPA, men det borde finnas massa andra arrangörer. Jag bor i Göteborg så det vore bra om resan utgick härifrån, annars är jag öppen för alla tips och orter.
Av Grethe1
20 sep. 2008 23:35
Bussresor är verkligen inte bara till för pensionärer. Jag har åkt buss många gånger, första gången när jag var i din ålder. Det är jättetrevligt. Jag var i våras med Rolfs buss, som utgår från Göteborg, till Prag. Jättetrevlig med trevlig busschaufför och kunnig guide. Kolla på nätet dom har massor av resor även weekendresor.
Av Crista
21 sep. 2008 00:00
Gå in på fliken "Jämför priser" här på RG och sen "Erbjudanden" och välj "visa endast" t ex weekend så finns det mycket att välja bland.
Hoppas du hittar något kul.
Av Elgona
21 sep. 2008 11:22
Resemakar,n har bra resor.
kör till Prag,Krakow,Berlin o Tallin bla annat..
har rest till prag flera gånger med detta bolag,o jag kan rekomendera dom å de varmaste.
med på dessa resor är det absolit inte bara penionärer..alla åldrar är representerade

resemakarn hämtar upp i göteborg..

Jag reste också själv,träffade kul människor på bussen.
lycka till

du kan söka på reseguiden.se
21 sep. 2008 12:40
Pensinärer? Knappast, jag har åkt på bussresor många gånger och jag tycker fortfarande det är ett av dem bästa sätten att resa på. Guiderna är superbra, dem kan verkligen allt om resmålet dessutom behöver man inte tänka på någonting - bussbolaget ordnar allt. Anslutning från Göteborg till terminalen i Malmö finns att beställa till, man kan välja mellan 2 alternativ - att åka direkt mitt i natten samma dag som avresa eller åka dagen innan resan och övernatta i Malmö. Det sistnämda kostar självklart lite mer men kan vara värt det.
Bussresor är ett ressätt för alla åldrar, under mina resor har jag sett barnfamiljer, ungdomar, vuxna och penisonärer sjävklart, det är något för alla, gillar du inte pensionärer kan du ju inte åka på någon resa - för dem åker också charter ibland vet du.
Av Ziesta
21 sep. 2008 18:41
Hej,
Jag har rest på gruppresa i Europa med Top Deck.. Min resa ( http://www.reseguiden.se/forum/resor/25 ) var visserligen 50 dagar men de har betydligt kortare turer också.. Företaget är dock engelskt så resorna utgår oftast från London. Finns ett liknande företag vid namn Contiki. Båda inriktar sig på folk mellan 18-35. Sedan finns det ett företag som heter Kumuka också men jag vet inte riktigt hur de är. Tror det är mer blandade åldrar.

http://www.topdecktours.co.uk
http://ie.contiki.com/
http://www.kumuka.com