Prisvärt och bra hotell i london?

14 maj 2014 23:36
Visningar: 799
Hej alla!
Jag ska överraska min man med en resa till London o förra gången bodde vi vid paddington men va inte riktigt nöjda med läget. Så nu vill vi bo ngn annanstans. Vill gärna ha tips på hotell o gärna varför det var så bra.

Tack !
Av Hkn
15 maj 2014 00:19
Alla vill vi knäcka koden till det bra och prisvärda hotellet i London.
Jag har gjort ett par försök:

The Zetter – bra läge i Clerkenwell och överleverans i förhållande till vad du betalar. Har bott där många gånger och de håller stilen (dessutom har man renoverat rummen i flera omgångar – det känns inte slitet).
Hotellets restaurang håller bra nivå om ni av någon anledning skulle vilja stanna inne en kväll.
Tvärs över det lilla torget på baksidan ligger deras (lyxigare) systerhotell Zetter Townhouse och deras bar är kanske en av Londons absolut trevligaste.
Min recension här: http://www.guidebook.se/archives/263
Och om du vill titta på Zetter Townhouse: http://www.guidebook.se/archives/1005

The Rockwell – lite i utkanten av sydvästra London, ganska nära Earl's Court. Ändå ett bra alternativ om du vill hålla det till prisvärt (att boka dyra, flådiga London-hotell är inte svårt alls). Med tunnelbanan är det sex stopp från Piccadilly Circus. Mycket, mycket bra personal: http://www.guidebook.se/archives/3612

Och så två bubblare, belägna i Shoredtich – http://www.guidebook.se/archives/809 – och i förorten Chiswick – http://www.guidebook.se/archives/483

Hoppas att det hjälper, gör

:: hkn ::
26 maj 2014 00:17
Citerat från Jossan82:
Hej alla!
Jag ska överraska min man med en resa till London o förra gången bodde vi vid paddington men va inte riktigt nöjda med läget. Så nu vill vi bo ngn annanstans. Vill gärna ha tips på hotell o gärna varför det var så bra.

Tack !
Vad för sorts läge vill du ha?

Jag bor mest på prisvärda familjehotell som är toppen om man har barn men inte för en romantisk resa så det underlättar om du säger vad för typ av område du är ute efter.
Av Asok
27 maj 2014 11:03
Jag bor nästan alltid på Euro Hotell som ligger mellan Bloomsbury o King's Cross. £110/natt med obegränsad frukost. Bra rum, trevlig o hjälpsam personal. Dock branta trappor (ingen hiss).

Gångavstånd till Oxford Street / Covent Garden. 4-5 t-banestationer på gångavstånd samt otaliga busslinjer. Många mysiga pubar och restauranger i området. Trivs väldigt bra där.