Prag, restaurang!

Av Marsam2
16 juli 2013 06:13
Visningar: 5466
Ska åka till Prag med en släkting som fyller 50 år. Han vill bjuda 20 personer på middag, vill ha tips på en bra och prisvärd restaurang. Gärna en ganska enkel restaurang eftersom vi är många. Har du något bra tips?
Av Dirgis
16 juli 2013 21:41
Prag är fullt av restauranger och det är bra priser. De har egen valuta. Där det svenska priset är hälften av det tjeckiska.
På tripadvisor.com har man rankat 1797 restauranger i Prag och där ser man vad restauranggästerna anser om restaurangen. Du behöver ha konto för att komma åt uppgifterna. Jag har haft stor nytta av tripadvisor många gånger.

Bidrar med ett restaurangtips. http://www.mlynec.cz
Av Desires
17 juli 2013 09:31
Prag är verkligen en skön stad med avslappnad stämning. Förmodar att ni ska åka dit nu under sommartid då. Här är en länk till en väldigt bra och utförlig sida med tips på mat och dryck, med många förslag på VAD man kan äta och olika restauranger http://www.interstate-agency.com/matoch.htm

Jättegod mat med suverän utsikt!...får ni på denna restaurang som ligger högst upp på hotellet ”U Prince”, mitt emot den berömda astronomiska klockan. Denna restaurang hade vi blivit rekommenderade att besöka av några vi mötte i Prag. Den var verkligen super, jättegod mat och så härligt att sitta ute på takterassen och njuta av en fantastisk utsikt över Prags gamla stadsdel. Vi såg ett stort gäng som firade bröllop när vi satt där, så jag tror att 20 personer skulle få plats där ute, finns även inomhusrestaurang, men jag tyckte det var så härligt att sitta ute där. Prismässigt vet jag inte riktigt hur de ligger till.

Foton från denna restaurangutsikt + mer Prag-tips får du här http://www.desires.se/#post47
Av Marsam2
3 aug. 2013 14:22
Tack för tipsen. Vi använde tripadvisor, verkligen bra!! Man vill helst inte göra några missar på restaurangval när man är borta några dagar. Åt födelsedagsmiddagen på Indian Jewel, mycket god och prisvärd mat. Uprince låg bredvid vårat hotell, åt glass där, mycket gott och prisvärt, men lite snorkig personal.