Önskar tips på resmål Istrien - Pula med barn & tonårsbarn

15 jan. 2013 22:55
Visningar: 4115
Hej!

Vi är 2 familjer som bokat flyg till Pula i Juli, och är tacksamma för ideér & tips på resmål & boende.

Barnen är mellan 9-15 år.

Vi har kollat in Rovinj, och tycker att det verkar fint, men känner kanske inte så badvänligt för barnen? Kanske ngn vet om det kan det finnas ngt bra boende med pool i Rovinj?

Vi vill gärna bo nära till restauranger, lite shopping och ha tillgång till pool. Tonårsbarnen vill gärna kunna ta sig runt lite i omgivningarn själva!

Ngn som har förslag om Rovinj kan passa? Eller kanske Vrsar, Medulin? Någon som varit i dessa byar, och kan komma med tips så är vi mycket tacksamma, eller även andra förslag på boenden & orter om vi flyger till Pula.

Många tack på förhand!
17 jan. 2013 10:09
Hej!

Ni har valt helt rätt semesterort. Något av det bästa med Istrien är att man tar sig från norr till söder liksom öst till väst på mindre än en timme med bil. Det är svårt att välja ut de bästa pärlorna, men närmaste naturupplevelse är förmodligen Kap Kamenjak. Jag håller på att göra en guide till Istrien med alla tänkbara orter och sevärdheter där man utöver fantastiska stränder och spännande städer som Rovinj kan besöka grottsystem med barn eller naturreservat och nationalparker. Se här för mer info: www.boinorrakroatien.com

Hoppas det var till någon hjälp!

MVH

Philip