Nerja, Malaga, solkusten, södra spanien.

24 apr. 2013 20:02
Visningar: 5597
Hej fantastiska reseguiden.se, ni har hjälpt mig förr och jag hoppas på hjälp även denna gången!

Vi har precis skaffat en liten lägenhet i Nerja. Vi har alltid älskat Spanien på alla sätt och vis. Så detta är en dröm som blivit sann. MEN jag har varit där tre gånger nu, bara mellan december -12 till nu iofs, men jag har inte sett några "fina" sol/bad stränder?

Är det någon som kan ge lite sol och bad tips kring Nerja? en bilfärd gör inget för att hitta förhoppningsvis mina framtida smultronställen.

Tak på förhand!
Av Desires
24 apr. 2013 23:00
Hej!
kanske du har högre krav på stränder än jag själv, men vi var i Nerja för första gången nu i mars (men bara en vecka). Låg inte på stranden direkt, det var lite för kallt för det. Däremot vandrade vi runt Nerja flera ggr och jag tyckte det fanns flera skapliga stränder där, Burriano var väl den finaste och längsta stranden och verkar också vara den mest uppskattade där, men den har ni förmodligen upplevt men inte gillat då!?

Sedan låg det flera mindre palmklädda småvikar, som vi tyckte var mycket mysigare, kommer ej ihåg vad de hette men det låg ju flera mellan östra och västra Nerja. Här kan du läsa om alla olika stränder som finns i Nerja och dess omgivningar http://www.semesterbostad-spanien.se/Nerja/strander

Jag har själv skrivit en reseberättelse om Nerja med många foton här http://www.desires.se/#post164
Vi tyckte Nerja var en riktigt mysig spansk semesterort!
25 apr. 2013 13:55
Hej Desires,

Tack för det snabba svaret. Jag ska läsa dina länkar.

Jag ska vara ärlig så har jag inte mer än gått runt balcon de europe och kollat strand utbudet där i från, pga månaderna jag har varit där har inte erbjudit för många soldagar.

Burraiano hade jag inte sett förut, så det glädje mig och den stranden tror jag blir perfekt för mig och mina vänner i sommar.
http://www.guianerja.com/wp-content/uploads/2009/09/burrianaaug16b.jpg

tack