London hösten 2015

14 nov. 2014 12:43
Visningar: 255
Så nu har jag bestämt mig för att flytta till London nästa höst på obestämd tid. Har besökt staden flertalet gånger och känner mig som hemma där. Söker någon att resa/bo tillsammans med då jag tror jag det skulle bli roligare. Tänker att flytten sker om ca 1 år.

Lite om mig! Jag är 23 år, älskar smink och att träna. Är utbildad makeup artist. Är spontan, tycker om att åka på utflykter, fika och bara prata i timmar, spela tv-spel och att rita.

Hör gärna av dig och skicka ett pm här eller skriv till mig på facebook - Jennifer Auvinen =)
Av Munaf
19 dec. 2014 09:51
Heeej!!
Är också supersugen att flytta!! Tar studenten nu i sommar så vill också iväg och flytta! Jag är 18 och väldigt spontan älskar mode,make up, träna, prata och bara umgås!!
Adda gärna på Facebook om du är intresserad! https://m.facebook.com/muna.faraah?ref=bookmark
18 jan. 2015 13:34
Jag är också väldigt sugen på att flytta till London nu i höst! Jag är 19 år (fyller 20 i höst) och gillar mode, smink, mat (haha), träna och bara vara spontan. Hör av dig/er till https://www.facebook.com/linnea.ljung2 om det skulle bli aktuellt :))
Av Imene
18 jan. 2015 19:36
Hej jag vill som du :)
30 jan. 2015 00:01
Hej hej allihopa!
Mitt namn är Jasmina och jag flyttade till England år 2012 på egen hand med min son. Nu har jag ett hem här, jobb och underbara vänner! Helt enkelt har jag byggt upp ett nytt liv här.
Trevligt att höra att ni planerar att flytta till England!
Vad jag gör är, jag hjälper dom som vill flytta till England och hjälper dom hur dom ska gå till vägas som tex att registrera sig, få ett "engelsk person nr" , boende, id, Job och massa anat trassel här och där.
Jätte gärna om ni hade kunnat höra av er till mig :-)
Här är min epost (Logga in för att se e-postadress)