Las Vegas i två dygn. Vad måste man se?

26 okt. 2015 11:40
Visningar: 300
Hej!

Flyger till Las Vegas nu i slutet av november. Vi är ett litet gäng som egentligen ska vara i San Diego majoriteten av de 9 dagarna vi är i USA men då flyget var mycket billigare till Las Vegas (tack vare Norwegian) blir det ett par dagar där. Vad bör vi hinna se och göra i Las Vegas? Ingen av oss är egentligen några fantaster av spel så det lär väl mest bli att offra några enstaka dollar på någon enarmad bandit. Men har man tillträden till de olika hotellens egna gallerior och casinon? Dvs, kommer man in i den lilla "franska världen" som finns på Paris-hotellet om man ex bor på Bellagio?

Vi är alla studenter med begränsad budget. Därav mottages tips på häftiga restauranger/skybarer som inte kostar skjortan tacksamt! ;)

Och som sagt, Las Vegas blir bara i två dygn. Det får mer ses som en bonus till vår San Diego-resa. Men man vill ju för den delens skull inte missa något som är förbjudet att missa så att säga ;D
26 okt. 2015 12:57
Ja, det är fritt fram att röra sig i hotellens tema-delar och ni kan säkert bedriva en dag bara genom att gå runt och kolla in de stora hotellen, både utvändigt och invändigt.
26 okt. 2015 15:34
Tycker ni ska åka längst upp till restaurangen på Stratosphere och ta en middag på kvällen där (bör bokas innan). Fantastisk utsikt över hela Las Vegas och hela restaurangen snurrar ett varv i timmen tror jag det är.

Sen kan ni åka "High Roller" som är ett stort hjul som typ London Eye och Pariserhjulet fast mkt större. Tar typ 40 min för ett varv och finns bar i vissa kabiner :) Riktigt bra utsikt där också såklart!

Finns mycket shower utanför vissa hotell som är gratis och körs flera gånger om dagen som kan vara lite kul och se. Finns 3 stora tex utanför Bellagio, Treasure Island och Mirage.

Finns några ganska stora shoppingmalls också som kan vara värt ett besök trots att dollarn står ganska högt nu.

Det jag skulle rekommendera mest som också är dyrast är en helikptertur till Grand Canyon och Hoover Dam. Kostar en slant men värt varje krona enligt mig :)

Ha så kul och kom ihåg att det som händer i Vegas stannar i Vegas ;)
28 okt. 2015 12:38
Gamla Las Vegas med Fremont Street får man bara inte missa. Bara så skön stämning.
29 okt. 2015 17:17
Hej
Missa inte Freemont street (det så kallade gamla Las Vegas) är numera inomhus med häftiga lasershower.