Krakow Kvällsaktiviteter

26 jan. 2015 23:18
Visningar: 885
Hej!

Håller just nu att planera en "kulturell upplevelse" till Krakow och undrade lite om någon hade erfarenhet av staden och visste något kul att göra på kvällen? :)

mvh

Jasmine
27 jan. 2015 07:14
Kanske inte världens mest hjälpfulla svar men dubbelkolla så att det inte är någon högtid/helgdag när du är där, då stänger i stort sett allt.

Beroende på vad du gillar, men de judiska kvarteren är rätt mysiga, dock tycker jag maten där är lite torftig.

Jag var bara där i 2 nätter (tyvärr) och det för att besöka Auschwitz så jag hann inte utforska staden något nämnvärt. Dock hittade vi en mycket mysig restaurang på en bakgata någon stans. Efter att ha stirrat mig blind på google maps i en halvtimme nu kan jag dock inte hitta denna gata alls. :( Jag minns dock att den låg utmed spårvagnsspåren och inte för långt ifrån någon form av park.
17 juli 2015 12:00
Hej det är bäst att besöka http://www.polen.travel/sv/search/kultur-underhallning/ där kan du hitta eventkalender i hela Polen.
Om du vill få lite tips på vad du kan göra i Polen besök http://www.polen.travel/sv/krakow/

Krakow City har även sin egen hemsida (på engelska) www.cracow.travel och eventkalender hittar du på http://en.karnet.krakow.pl

Krakow är en väldigt kulturell stad. Säkert hittar du där massa med kostnadsfria eventer. Missa inte besöka några pubar och smaka gärna på lokal öl!

Skål och trevlig sommar!

Mvh,

Dariusz

www.nordicheartbeat.com
Av Ooskari
17 juli 2015 12:45
Hej.

Jag och en kamrat var i Krakow här i Maj. Vi bodde nära centralen och promenerade väldigt mycket. Ett tips är att gå efter floden på kvällen där hände det mycket. Det var nåt tivoli och vinfestival när vi var där. Och sen tycker jag verkligen att ni måste gå till torget i judiska kvarteren en kväll. Det var riktigt trevligt. Även stora torget
var fantastiskt. Go mat go öl och trevliga människor.