Kalifornien med barn

Av Montaro
30 maj 2016 11:13
Visningar: 73
Hej, har väl egentligen en prioriterad fråga angående sulky sen är vi tacksamma för alla övriga tips och idéer.

Kort fakta om vår resa:
Flyger till San Francisco
i mitten på september och hem ca 15 dagar senare från Los Angeles. Vi har hyrt bil för hela vistelsen så någon form av roadtrip. Inga spikade stopp ännu.

Vi har en son som kommer vara ca 2,5 år vid resans tidpunkt. Det jag undrar är om man inte vill släpa med sig en sulky på flyget. Vad finns det för möjligheter att "hyra" på plats? Vi hyr bil via Budget och har försökt leta på deras hemsida om man kan hyra det genom dom med bilen och lämna i LA men utan framgång. I värsta fall kanske man kan köpa en billig på plats?

Väldigt tacksam för tips om detta?

Mvh Tommy
Av Marulk
26 juni 2016 20:07
Hyra låter onekligen dyrt. Har inte hyrt sulky men väl kollat priser på tex bilstol, oförskämt dyrt. Kostar mer att hyra än köpa.
Nu har vår son varit ngt större på våra resor (6som yngst) därför har vi köpt bilkudde på tex biltema som sedan lämnats kvar i hyrbil vid retur. Som sagt billigare än hyra. Förmodar att detsamma gäller sulky. Vill ni inte ta med egen på flyget så har tex kedjor som Walmart säkerligen till bra peng. Walmart finns i stort sett överallt, liknar svenska Coop fast större
Lycka till med er resa. Återkom gärna om ni har fler frågor