Hur är vädret under mars månad?

4 feb. 2015 14:41
Visningar: 1766
Hejsan!
Jag och min fru tänkte boka en veckas resa till Hurghada. Men vi tänkte på vädret. Har någon varit i Hurghada under mars månad och vet hur varmt det kan vara ca och om det går att bada? Bada kan man alltid göra men ni vet nog vad jag menar :)

Uppskattar alla svar jag kan få :)
4 feb. 2015 17:03
Hallå!

Kolla denna site för lite info om vädret http://www.egypten-väder.se/ räkna dock med att de temperaturer som visas där är lite lägre än vad man faktiskt kan uppmäta när man är där nere. Temperaturerna som anges är dessutom i skuggan så räkna med att det är en mycket varmare i solen, där ni skall vara eller hur? Har fått rapporter om att temperaturen i havet ligger runt 24 grader just nu så visst går det att bada och de flesta hotell har dessutom uppvärmda pooler om man vill ha lite varmare än så.

För mer info/tips kolla in http://www.facebook.com/egyptentips
5 feb. 2015 12:36
Swekrezz tack så mycket! Jag har googlat och enligt klart.se så är det 30 grader varmt i Hurghada imorgon. Prata med en vän som sa att vi kommer nog uppnå minst 26-30 grader i solen i mitten av mars. Vi får hoppas :)

Tack igen!
5 feb. 2015 12:57
Min erfarenhet, efter 20+ resor till Egypten, är att det oftast är varmare i både luft och vatten än vad klimattabellerna och vädersiterna spår så du kan vara lugn. Men då ökenklimatet innebär lite kyligare kvällar/nätter så kan man under vintermånaderna få ta på sig en långärmad tröja framåt kvällningen. En sak är dock säker det är varmare därnere än härhemma och det gäller året runt :-)