Har hittat flygresa för 5000

6 apr. 2015 20:10
Visningar: 312
hejsan. har hittat flyg för två personer i slutet av juni till början av juli till split. jag undrar om det är dyrt? eller billigt eller bra pris? eller ska man ha is i magen och försöka hitta billigare när det närmar sig?

mvh

Nicklas
6 apr. 2015 20:41
Bokade just för två vuxna och ett barn 11 dagar i maj, Arlanda - Split, för 3750kr.
7 apr. 2015 19:13
I februari bokade jag flyg till augusti för knappt 3000 SEK (för 2 personer).
Av Ansun
8 apr. 2015 13:26
Om det är billigt beror helt på varifrån du åker. Om jag som åker från Luleå hittar en resa till det priset så är det ett bra pris. Månadsskiftet juni-Juli börjar ju vara mot högsäsong, så 5000:- är nog ett helt okey pris även från Stockholm.
Om du är nöjd med priset så slå till, det är inte säkert att det blir billigare om man har is i magen och väntar.

Har du kollat med Norwegian, de har ju en kampanj just nu?
Av Desires
9 apr. 2015 18:46
Vi åker till Split i maj eller september, varje år. Brukar ta direktflyg med SAS eller Norwegian. Jag har sett till att jag får email från dessa när de har speciella lågpriskampanjer. Det lägsta pris jag lyckats få med direktflyg till Split är ca 1.800:- per person. I år betalade jag 2.200 per person, så 2.500 tycker jag är helt OK, men du ska ju själv känna dig nöjd förstås. Allra billigast kan du nog få om du väljer flyg med 1 mellanlandning. Och oftast billigast att boka reguljärflyg ganska långt i förväg.
Mer om Split (sevärdheter, lägenhetstips, stränder) http://www.desires.se/#post117 och
http://www.desires.se/#post184
9 apr. 2015 19:23
okej:) Tack så jätte mycket. Då e det inte ett så jätte dumt pris då :)
9 apr. 2015 19:28
Desires. Jag läste lite du hade skrivit om split. Som första gången till Kroatien. Vilken av öarna skulle du tipsa någon om? Jag är ute efter bada, äta på inte allt för dyra ställen och bara njuta. Inget festande överhuvudtaget.
Av Desires
11 apr. 2015 17:30
Hej Nicklas!
Jag tycker övärlden utanför Split är mysigast. Alla dessa öar är jättefina; Hvar, Brac, Korcula, Vis t ex. 1:a gången kanske ni ska ta er till Brac t ex, det är ön närmast Split. Där hamnar ni i Supetar som är en liten ort, men mysigast är nog att ta bussen till fiskebyn Bol, som ligger nära den välkända stranden Zlatni Rat. Där är det mysigt att bo och vara, kanonfina bad, många små tavernor i den lilla byn, lätt att bara ta det lugnt och njuta där. http://www.desires.se/#post93

Hvar är nog den vackraste ön av dem alla, men också den dyraste! I byn Hvar väljar många ungdomar att bo, men det är inte BARA party där. Vi har varit där flera ggr, och tycker det är jättemysigt där, men lite högre priser, som sagt! I juni är det fortfarande lågsäsong där så ni borde ändå kunna hitta prisvärt boende.
Dessutom är det inte fullproppat med turister vid den tiden, som det är i Hvar i juli/augusti!
http://www.desires.se/#post10

Korcula är också en väldigt vacker ö med den den söta medeltidsstaden Korcula - bo i den staden i så fall, härlig medeltidskänsla där bland gränderna, mängder med restauranger etc. Bada kan du göra i princip överallt här! Det finns även sandstränder utanför Korcula, i Lumbarda! Staden Korcula är väldigt pittoresk och omgärdad av en mur och brukar kallas mini-Dubrovnik. http://www.desires.se/#post6

Vårt favoritställe har blivit ön Vis som ligger längst ut i havsbandet, mot Italien. Färjan tar ca 2 timmar dit, du hamnar i Vis stad, som också är trevlig! Men vi åker alltid vidare till den mycket rofyllda och söta lilla fiskebyn Komiza. Där kan man verkligen ta det lugnt och bara njuta av denna sköna och lugna miljö, men det är en väldigt liten by, med bara några få restauranger. http://www.desires.se/#post136, http://www.desires.se/#post148

Hoppas du hittar något ni gillar, hör gärna av dig igen om du har fler frågor.