Flytta till London!

Av Annaa95
1 juni 2015 00:48
Visningar: 119
Hej! Jag heter Anna och är 20 år. Jag har länge velat dra till underbara London för att jobba, bo där och leva livet! Nu har jag samlat ihop tillräckligt med pengar och vill sticka! Mina kompisar vill dock inte samma sak som mig (lite för läskigt att åka ensam) så jag söker efter någon som hade velat åka med mig i höst (dvs någon att dela lägenhet med och ha skoj med). Jag vill vara där i minst 3 månader!
Jag älskar att shoppa, resa, festa och även att läsa och ta det lugnt!
Skriv jättegärna till mig om någon mer är intresserad av att göra detta! :)
Mvh Anna
1 juli 2015 21:05
Hej
Linn heter jag, 20 år.
Jag har också velat flytta till London länge men svårt att få med sig vänner som är fast vid jobb, pojkvänner osv.
Tänkte själv säga upp mig och dra i september/oktober. Varit i London många gånger och känner lite folk där men vill gärna hitta några roomies att dela boende då det är dyrt där.
Har liknande intressen som dig,
Hör av dig :)
7 juli 2015 19:54
Hej!

Jag är 19 och tog studenten nu i år. Jag är också väldigt intresserad av att åka till London nu i höst, men svårt att få med mig någon.
Jag är ute efter samma saker som dig så skriv gärna på Facebook! :D

mvh Emma
8 juli 2015 19:12
Hej! Jag är snart 20 och slutar mitt jobb i slutet av augusti. Efter det är jag oxå inne på att jobba i London och skulle vara jättekul att åka några stycken och dela på en lägenhet. Hör gärna av dig på facebook! :D https://www.facebook.com/maria5695
8 juli 2015 19:40
Hej! Anna heter jag också, 19 år och tog studenten i år! Är också väldigt intresserad att flytta till London men samma här, svårt att få med någon. Har ungefär samma intressen som dig. Hör gärna av dig på Facebook: https://www.facebook.com/anna.nilsson.775