Flyg och boende i Miami+boende på västkusten

6 juni 2014 23:47
Visningar: 427
Hej

Ska till Miami i mars nästa år. Många har ju släpp flygtiderna nu, när är det bäst att boka? Brukar flygpriserna gå ner under eller efter sommaren?

Har också kollat boende på Tradewinds i Miami men de verkar inte ha släppt sina lägenheter ännu, vet någon när de gör det?

Till sist, många säger att det är billigt att bo på västkusten, vart då någonstans? Clearwater, Sarasota? Tycker boendena på de sajter jag kollat på inte är särskilt billiga om man vill bo hyfsat nära stranden..

Alla tips och råd är välkomna!
Tack på förhand =)
7 juni 2014 12:16
Just i mars är det väl högsäsong vilket innebär att boendet nog är lika dyrt på västkusten. En jmf: den lgh som vi hyrde i november (Indian Shores) kostade 120 usd/natt. I mars kostar samma 280 usd/natt.

Ang biljetter blir det nog att hålla lite koll vart eftersom. Kolla även till Fort lauderdale, kan ha billiga biljetter.
Av Birgere
7 juni 2014 13:08
Som Nisse524 skriver skiljer sig priserna enormt mellan säsongerna. Mars som är dyrast brukar vara minst dubbelt så dyrt som i okt/nov. Redan nu är många av husen/lägenheterna till stor del uthyrda mars nästa år.