Feststäder i oktober.

16 maj 2015 19:36
Visningar: 649
Hej!

Vi är två yngre herrar som har tänkt att resa i början av oktober som tidigast. Vi vill sola, festa och dylikheter. Vad vi förstår är att partysäsongen är påväg att dö ut vid denna årstid. Men finns det några förslag på vart det fortfarande kan vara aktuellt? Vi skulle föredra något ställe likartat med aiya napa, sunny beach och så vidare. Vi vill inte åka till någon ort där det är 99% lokala människor på nattklubbarna. Utan gärna något ställe som folk från hela världen åker till.

Land spelar egentligen ingen roll men vi vill hålla oss inom europa gränser och värmen är en hög prrioritet. Vi överstiger ogärna 4500:- som det totala priset exklusive fickpengar.

Vet ni något bra ställe? Tack för förhand!

Med vänlig hälsning, Kauka.
17 maj 2015 01:04
Tror att ni har rätt i att festsäsongen är över ioktober på de flesta ställen i Europa. Varför inte göra det enkelt och åka till Playa del InglesGran Canaria? Där är fest året om.... Funkar ju med er budget också.
Tröttnar man på det extremt grunda turistlivet i PdI så kan man ju alltid åka in till Las Palmas, som är en riktigt trevlig (och ganska stor) stad.
Av Dirgis
17 maj 2015 12:53
Om ni vill uppleva lokal kultur då ska man åka till östra Europa i samband med vinskörden. Åk första veckoslutet i oktober till Chisinau i Moldavien. Jag har varit sist i Sremski Karlovici I Serbien. Så otroligt trevligt, roligt,intressant och berikande.
Av Alexxx
18 maj 2015 23:23
Playa del Ingles eller Teneriffa är väl enda alternativet om ni vill ha värme och party. Däremot bör ni inte förvänta er särskilt mycket party. Oktober är lågsäsong både på Teneriffa och Playa del ingles, sportlovet v44 rekommenderas ifall ni ska åka till Playa del ingles och vill ha party! Inte jättemycket party då heller, men ni lär garanterat ha några roliga kvällar iallafall.