Ensam med tonårsbarnen till Pula

Av Vovva
23 juli 2015 20:49
Visningar: 775
Hoppsan, bokade flyg till Pula i förmiddags för mig och tonårsdöttrarna, 13 o 14 år, i en vecka nu i augusti. Någon som har något bra tips på billigt strandnära boende, det känns som att det kanske inte finns så mycket billigt kvar. Jag har inte rest själv med barnen förut så det känns lite läskigt ;-) Tar man taxi från flygplatsen dit man ska då tro? Det är väl inte så himla långt mellan städerna, är det nån skillnad på Pula / Medulin håller och Rovinj hållet tro?
24 juli 2015 10:58
Det finns bussar till flygplatsen, men de går så sällan. Hyrde själv bil och när vi skulle tillbaka blev vi körda av personen vi hyrde boende av.

Tycker absolut ni ska ta en tur till Rovinj, det är en helt underbar stad. Men bad är bättre kring Pula. Var inte själv i Medulin, men vi bodde första natten i Premantura och körde sen till Kap Kamenjak där det fanns härliga badbukter.
Av Vovva
24 juli 2015 22:08
Tack för tipset, ja det kanske är bra att hyra bil, är det dyrt tro, gjorde ni det på flygplatsen då?
24 juli 2015 23:31
Citerat från Vovva:
Tack för tipset, ja det kanske är bra att hyra bil, är det dyrt tro, gjorde ni det på flygplatsen då?
Nej, det var inte dyrt. Vi bokade bilen hemifrån direkt på hyrbilsföretags hemsida. Hämtade den på flygplatsen och körde sedan runt i Istrien och lämnade den i Porec. Företaget var baserat i Porec. Sen åkte vi buss resten av resan. Det hela fungerade kanon.