Direkt till Lanzarote med Norwegian

Av Sierra
6 okt. 2013 16:12
Visningar: 799
Lagom till jullovet lanserar Norwegian direktflyg från Stockholm Arlanda Airport till Lanzarote. Det blir en avgång i veckan, på fredagar, med start den 13 december.
– Goda kommunikationer till Kanarieöarna är viktigt för oss. Det har i decennier varit ett av svenskarnas mest populära resmål, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör Stockholm Arlanda Airport.
Sedan flera år tillbaka har Norwegian direktflyg från Stockholm Arlanda till Gran Canaria och Teneriffa.
– Våra flyg till Gran Canaria och Teneriffa är väldigt populära så vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ytterligare en destination i form av direktflyg till Arrecife på Lanzarote, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.
Norwegian är Skandinaviens näst största flygbolag och det tredje största lågprisbolaget i Europa.

Källa: Swedavia
Av Desires
6 okt. 2013 20:02
Tack för den informationen! Bra att man kan åka med Norwegian dit, om man känner för lite sol och värme i vårt trista klimat framöver. Vi bodde i den lite mer stillsamma orten Playa Blanca, som vi tyckte var den trevligaste orten, Jag menar stillsam i förhållande till Puerto del Carmen - som vi tyckte var lite mer turistiskt. Men det finns säkert folk som gillar den orten också. Playa Blanca ligger nära öns sydspets med utsikt över grannön Fuerteventura, vi tyckte att den orten hade allt man behöver för en veckas semester, men åk gärna runt på ön också!

I Playa Blanca finns flera fina stränder utmed strandpromenaden. Och Lanzarote allra finaste stränder, de berömda naturreservatsklassade Papagayostränderna, är belägna bara några kilometer bort. Playa Papagayo är mest känd av de fem finkorniga sandstränderna, den intilliggande Playa del Pozo är lite mindre men också väldigt fin. Bo du i Playa Blanca kan du åka båt, hyrbil, cykla eller ta taxi till dessa härliga stränder!

Vi bilade runt på Lanzarote och upplevde det märkliga och mäktiga svarta lavalandskapet och nationalparken Timanfaya. Det var fint på ett annorlunda sätt. Man kan rida på dromedarer här, vilket vi gjorde och tyckte var kul! Barn kan nog uppskatta det också. Mer tips här - om ni vill http://www.desires.se/#post50