Det bästa av Sydamerika

11 aug. 2015 10:39
Visningar: 168
Hej!
Vi är en liten vän skara som tänkte uppleva några länder i Sydamerika nu i November. Vi har inte planerat så mkt än och heller inte bestämt helt vilka destinationer vi ska köra på.. Jag tänkte kolla lite här om det är nån som har tidigare erfarenheter om bästa städer och upplevelser? Tacksam för tips!!
Av Hawaii
11 aug. 2015 10:48
Cusco i Peru är en mycket intressant stad, och så är ju Machu Picchu ganska nära (några timmar med tåg). En helt fantastisk upplevelse. Och på "andra sidan" av Syd-Amerika: Rio de Janeiro, en annan mycket intressant och ocskså vacker stad. Beror ju på hur mycket tid ni har.
11 aug. 2015 14:59
Tack för tipsen!
Vi funderar nu på att göra Centralamerika istället. Vi har ca 30 dagar på oss, så inte alls så mkt tid.
México är ett måste, men frågan är vilka städer? Har även hört gott om Costa Rica!!
Av Hawaii
11 aug. 2015 16:44
Costa Rica är ju fint och från Mexiko är ju Costa Rica ganska nära men Lima i Peru innebär bara ett par extra flygtimmar, och det blir ju en full resdag i alla fall. Om det är 2 timmar eller 4 flygtimmar i flygplanet är ganska betydelselöst. Välj de resmål du är mest intresserad av så får du ut mest av resan! Och Costa Rica är definitivt fint. Beror ju helt på vad du är mest intresserad av. Både C.R. och Peru (t.ex.) har mycket att erbjuda.