Boende på Koh Samet med 3(!) barn - hjälp snarast tack!

27 apr. 2016 09:18
Visningar: 719
Hej!

Ska bo på Koh Samet i 4 dagar i januari - högsäsong... - och verkar inte kunna hitta något boende som har rum för familjer med 3 barn. Tacksam för hjälp!
Av Mipec
27 apr. 2016 10:21
Beroende på hur stora barnen är finns Samed Villa som har två rum med dörr emellan. Är barnen mindre borde det funka. Maila dom och kolla:

http://samedvilla.com/index.php?l=default&n=1

Edit:
En rumsbeskrivning:
They are located on the 2nd and 3rd row in a lush tropical garden. Each villa is fully air-conditioned, has a comfortable bathroom and a specious private balcony. These villas accommodate families and friends in 2 rooms with connecting door. Every room has its own bathroom and entrance behind each other. The front Superior room has a king sized bed. The second is a Rear Side room with 2 single beds. The 2 rooms are suitable for 4-5 guests. These bungalows are the favorite of our guests.
27 apr. 2016 10:50
tack!! - ser fantastiskt ut - håller tummarna för att det inte är fullbokat :-)
Av Ansun
27 apr. 2016 16:26
De har nog inte släppt rummen för januari ännu, så maila dem och fråga. Vi kunde inte boka förrän i juni när vi skulle dit i februari för ett par år sedan. Samed Villa är ett jättebra boende, vi trivdes!
28 apr. 2016 13:56
Har fått svar att de hade en sea view bunglow famliy så vi bokade direkt! Vad kul att ni var nöjda Ansun - alltid bra att höra från någon som varit där. Använde ni deras pick up på flygplatsen? Vi har väldigt kort tid i Thailand - det är bara ett stopp på väg hem så vi tänkte att det kunde underlätta resan - vi fyllde i det i bokningsformuläret men har inte fått bekräftelse på det ... men det finns ju tid tills dess att kolla upp :-)
Av Ansun
28 apr. 2016 14:54
Vi använde inte deras Pick-up från flygplatsen eftersom att vi först var på Koh Chang, men det är ju ett smidigt alternativ om man har kort om tid. Minns att det var ett helt okey pris på det också.
Vi tyckte att de hade väldigt god mat på deras egna restaurang också, så god så att vi oftast hamnade där när vi skulle äta.
Av Mipec
28 apr. 2016 18:05
Vi har kört med deras transfer direkt ut till resorten. Pickup och speedboat, har funkat utmärkt. En annan gång när vi snålade och körde med delad transport tog det hur lång tid som helst. Speciellt som ni har rätt ont om tid ska ni köra deras transport om plånboken tillåter.
28 apr. 2016 18:22
jag har mailat dem om bekräftelse på pick up och speed boat men de har inte svarat än - man vill ju gärna få bekräftelse så man inte står där och väntar :-)