Boende på Koh Lanta

19 feb. 2012 09:36
Visningar: 2922
Vi letar boende på Koh Lanta vid Klong Dou Beach eller Long Beach. Någon som kan rekommendera något? Ska ha pool och strandläge. Har tittat på Holliday Villa och Southern Lanta Resort. Någon som bott där?
Av Marlne
19 feb. 2012 19:16
Hej! Vi har bott på Koh Lanta i två omgånger 2006/2007 och 2010/2011 i längre perioder. Souterna Lanta är mkt populärt och jag vet att många av våra vänner bodde där och var mkt nöjda..Kolla gärna in Lanta divers hemsida. De är mkt hjälpsamma och kan ge bra tips. mvh Marléne
Av Alexa_b
19 feb. 2012 19:32
Vi var nyss på Klong Dao, helt underbart! =)

Vet inte vad i gillar för boenden. Vi bodde på mest på Lanta Garden Home och 2 nätter på Southern Lanta.

Southern Lanta har jättefina bungalows och känns lite flådigare, men vi trivdes inte med "charter"-atmosfären. När vi var där var där också proppfullt med andra svenskar och poolen och restaurangen var alltid proppfulla tyvärr. Där fanns även en liten kiosk med skylten "lördagsgodis" ...

Lanta Garden Home är enklare, inte lika flådiga rum, men 2 stora dubbelsängar så vi hade det vi behövde. Skulle ju bara sova därinne hursom. De var noga med att städa och hade bra service.
Fick ingen charterkänsla där, där var väldigt blandat med folk och även om poolen var liten så var där ingen trängsel. Dessutom har du en liten mini-mart vid poolen, underbar frukostveranda med enbart havet som utsikt! Åsså ligger det riktigt vid stranden, inte många steg från rummen till havet =)
20 feb. 2012 09:34
Vår favorit på Klong Dao beach är Royal Lanta resort & spa - två härliga pooler, spa, bra restaurang precis vid stranden och mysiga bungalows som ligger omgivna av tropiska träd & växter. Bokas billigast via www.sawadee.com

Annars kan du hyra lägenhet eller bungalow av svenska Slow Down Lanta http://www.slowdownlanta.se/SlowDown/Start.html - området är beläget på södra delen av Klong Dao beach. Även svenska Lanta Diver fixar boende!
Av Aniika
24 feb. 2012 05:28
Vi har bott på Long Beach i 5 månader, och stormtrivs. Kan rekommendera "Sai Naam". Fräscha och moderna lägenheter/radhus, men stor och bra pool, egen restaurang med bra mat, och 1 min till stranden. Annars är vi väldigt förtjusta i "Slow Down" på Klong Dao, ser att någon annan också tipsat om det.

Mvh Annika