Boende juli Phangan

9 maj 2016 00:12
Visningar: 326
Vi söker boende i koh Phangan, samui och ev koh tao. Vi tänker spendera 3v och vill ha det så mysigt och kul som möjligt (v.27,28,29) Våra barn är 15 och 12 år... vill höra allt från bra stränder och boende på östra sidan till saker man oxå ev bör akta sig för eller kan behöva tänka på.. Känns lite läskigt då resan till och från bkk redan är bokat, tänk om vi inte får tag i nått.. det är ju bara ca 6v kvar:/

Tack på förhand / zandra
Av Mipec
9 maj 2016 12:35
Koh Phangan:

Östra sidan stränder: Thong Nai Pan Yai och Thong Nai Pan Noi om ni helst vill ha lättbadade stränder (Noi för dyra men ruskigt prisvärda lyxhotell som Santhiya och Buri Rasa)

Västra sidan stränder: Haad Yao eller Haad Salad om ni vill kunna klämma in snorkling från stranden vid boendet (fina rev men svårt att komma i vid lågvatten)

Att tänka på:
Trafiken och Dengue (skydda er med myggmedel och täckande kläder så mycket det går)
9 maj 2016 18:12
Tack hörrni, vi tänker väl ca 500-1000/natt beroende på vart hur och hur många nätter.. tänker att är det dyrt kanske 1v räcker sen tar man nått billigare.. helst 1v på samui och 2v på Phangan ... ev några turer över till koh tao oxå. Undrar lite över strömmar och tidvatten om man måste tänka östra sidan vad gäller alla öarna osv. Vi vill ju ha närhet till allt men ändå inte ligga som packade sillar på stranden och eftersom vi har barn med vill vi inte ha det röjigt heller. Men lite liv o rörelse är ju roligt. Hitta nått som heter typ kc resort på koh samui... det va asnice😎.