Billigt och bra boende??

17 nov. 2014 16:29
Visningar: 548
Hej,
Vi är två tjejer som ska besöka Singapore (kanske även blir en tur till KL med tanke på att vi har hela 6 dagar där) och behöver tips på bra hostel till vår vistelse. Har hört att det kan kosta en del så är det någon som har tips på något bra och prisvärt?
Vore kanon!
Av Emh87
18 nov. 2014 22:08
Bodde på något som hette (i stil med) Santa Grand Bugis i Singapore i vintras.

Bra frukost som ingick.
Väldigt fräscha, men enkla, rum.
Liten pool på taket.
Gångavstånd ner till marinan.
Öppen receptions 24/7.
Bra och kunnig personal.
Av Limmis
22 dec. 2014 10:19
Jag kan rekommendera Adler Hostel. Ett fräscht och lite lyxigt hostel i China Town. Varje sängplats är som en lite kupé med förvaring och ett rejält draperi att dra för, så trots att det är 16 personer i rummet blir man inte störd. 10 minuters promenad från floden.

http://www.adlerhostel.com/
Av Linb
27 dec. 2014 15:54
Vi bodde på Emerald Frangrace hotel som var riktigt schysst. Finns en hel del Frangrance hotel i Singapore men detta var när vi var där t.o.m billigare än hostel för 2 pers. Det ligger dock en bra bit ifrån Orchard road men ganska så nära Sentosa island. Nackdelen är att man i princip måste ta taxi därifrån för det är också långt till närmaste MRT, kostade ca 50 kr för en taxiresa till Orchard road.

Skulle dock rekommendera att inte ta er till Kuala lumpur om ni bara har 6 dagar. Om ni tänkt åka buss så tar den 6 timmar vilket blir en hel resdag och ska ni tillbaka till Singapore slösar ni alltså bort 2 hela dagar på resande. Flyg går ju fortare men tar ju ändå tid. Det finns väldigt mycket att se och göra i Singapore och vi hade önskat att vi hade mer dagar (vi spenderade 4 dagar där). Men ni gör såklart som ni vill!