Stöd Ukraina

Niomas blogg

Måndag 3 Juli 2006 - Sverige

TIPS

Bangkok: Ett bra hotell New Empire Hotell 900 bath för 3 personer med frukost gångavstånd till tunnelbanan. Tunnelbana och Skytrain bra ,rent, svalt,billigt att åka med och man slipper jobbiga taxichafförer som vägrar att sätta på Taxameter.Siam Paragon, Siam Discovery,Siam Center många butiker med snygga kläder,inredning, biografer, stort fint akvarium åk dit med Skytrain.
VARNING ! Hualampong tågstationen där finns en resebyrå som lurar turister.Dom tar överpriser och ljuger om resemålen, hotellen.

Koh Chang: Kai Bae beach där hittar ni den svenskägda restaurangen Kharma som har god mat och Veronika som äger den är trevlig och hjälpsam.

Koh Samui: Maenam där hittar ni Twins restaurant mycket gästvänliga och god mat.Dom kan även hjälpa till med att hitta hus att hyra för 1 månad 6000-9000 bath med pool.Besök även det vackra hotellet Santaburi jätte dyrt att bo där men man är välkommen att komma och titta, äta, dricka eller vara med på någon av deras aktiviteter.
Mae mai Home stora fina bungalows från 700 bath trevlig personal maemaihome@yahoo.com

Koh Pangan : Den vackraste stranden är Thong Nai Pan Yai.
Det bästa sättet att boka båtbiljett är att åka till Tongsala och köpa biljetten direkt i hamnen på det sättet slipper man bli lurad och betala extra avgifter.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Vietnam/Thailand 2014
10 år sedan
Calangute
13 år sedan
Palolem
13 år sedan
Palolem, Goa
13 år sedan
Mumbai och Goa
13 år sedan