Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Tisdag 18 November 2014 - Las Palmas

Promenad Los Palmitos - Puerto Mogan

Vi var 4 vänner som tog bussen från Puerto Mogan 3 hållplatser upp till Los Palmitos. Ambitionen var att promenera tillbaka. Det var soligt och varmt, och efter en titt på en av villorna (där vi kände innehavaren) började vi vår vandring. Först längs stora vägen ner till byn El Cercado. En kort paus på grönsaksmarknaden El Cooperativa. Massor av färsk frukt och grönsaker, men för tungt för oss att bära vidare. Genom den lilla byn vars huvudgata fortfarande kantas av obebodda/outhyrda lägenheter. Ändå bygger man nya hus. Logiken är inte helt klar!
När bygatan tog slut fortsatte vi nerför en smal väg genom det urtorra landskapet under den nya motorvägen fram till den stora handelsträdgården. Därinne i skuggan fann vi en behövlig toalett och beundrade sedan otaliga färglada växter.
Ett stycke kvar ner till det fashionabla hotell Cordial. Vi korsade gamla vägen, klättrade över vägräcket och gick vidare till hotellentrén. In genom hotellet och vandringen gick vidare genom hotellets fantastiska trädgård med flera sandade poolområden, sportanläggning, Spa, kryddträdgård, uteschackspel, kapell m.m. Vi rundade kapellet och tog oss ut genom en liten trädörr som var låst från insidan.
Och så var i hemma igen!
Dela med andra:    

Kommentarer
Bibchen säger till Kindbom:
Tack!
Postat 2014-11-25 19:16  Anmäl
Kindbom säger:
Intressant läsning,,,
Postat 2014-11-25 13:02  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Slutspurten
37 veckor sedan
Meditationsvandring
38 veckor sedan
Min sommarsäng
38 veckor sedan
Kyrkbröllop
38 veckor sedan
Skur efter skur........
38 veckor sedan