Stöd Ukraina

Jacob12s blogg

Tisdag 18 Februari 2014 - Rayong
Resealbum: Thailand 2013

Mulna dagar men sedan kom solen

Ända sedan vi flyttade till det nya huset så har vädret varit rätt svajigt. Tre dagar har varit helmulna och med regn till och från. Egentligen har det inte bekommit oss nämnvärt eftersom vi har det så bra inomhus och visst kan man vara ute trots regn/mulet men det är ingen höjdare på stranden då eftersom risken för strandloppor i den blöta sanden är rätt stor och hemma blir både jag och brorsan rätt uttråkade efter ett tag. Vi gillar ju äventyr liksom.

Hur som helst. Igår eftermiddag gick vi ner till stranden nedanför området och badade i vågorna. Den senaste tiden har det varit rätt kraftiga vågor men det är bara kul. Charlie är ju modig som få och jag tycker att jag också är det men mamma och pappa är lite mer återhållsamma att vara för långt ut i vågorna med mig. Jag nöjer mig visserligen rätt bra med att röja runt i strandbrynet också och vår strand bjuder faktiskt på en rätt bra plan och grund bit innan det blir för djupt.

Eftersom vi bor mer centralt nu så hyr vi ingen moppe med sidovagn längre till mitt och brorsans stora förtret. Pappa har hyrt en tvåhjuling som han susar iväg med till gymmet varannan dag, det är egentligen den enda anledning till att vi har moppen. Våra vänner som driver en av restaurangerna på Coca Cola beach erbjöd sig glatt att komma och hämta och skjutsa hem oss de gånger vi vill komma till dem så den tjänsten använde vi oss av idag. Vi hade en toppendag och framåt eftermiddagen åkte vi hem för att papporna skulle ta sig till en stor marknad i Klaeng som är varje tisdag. Cecilia, Oliver, Jack och Max hängde hemma hos oss och vi åt hemkörd mat från Sunshine tillsammans.

Nu är det kväll och familjerna är hemma hos var för sig. Hörde något om att mamma bad pappa köpa med hem choklad eftersom hon tycker att hon är värd det nu när hon börjat träna igen. En gång är ingen gång men två är på väg mot en trend tydligen.. Hon har knappt kunnat gå på två dagar sedan upphopp, squats och allt vad det heter. Aja, tycker hon kan unna sig det (som allt annat gott som slukas hej vilt om dagarna...) för om en dryg vecka är vi hemma i verkligheten igen.

OCH för sjutton gubbars! Vi måste ju utbringa två grattis till, vad vi tror är, två trogna följare här på dagboken:
Pappas faster Gunilla fyllde år igår, vi tänkte på henne hela dagen men tror inte att vi fick iväg något grattis och idag fyller allas vår kära mamma Maslov år.

Här kommer fyra varma, soliga och salta HURRA HURRA HURRA HURRA!


Dela med andra:    

Kommentarer
Jacob12 säger:
Ja sara det är en av husens pool på cape mp. Första poolbilden är från vattenlandet i rayong!
Postat 2014-11-10 18:03  Anmäl
Sarakh säger:
Är de poolen på cape mae phim? Med vänlig hälsning, Sara
Postat 2014-11-10 10:42  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet