Stöd Ukraina

Gubbar_pa_drifts blogg

Fredag 27 Juni 2014 - Boden

Jobbigt och trevligt.

Vi tog oss tämligen (nåja, jag kör numera med dubbla cykelbyxor för att spara de bakre regionerna) smärtfritt de återstående två milen upp till Morjärv där vi fick oss lite frukost i Coopaffären.

Motvinden fortsatte att jäklas med oss och backigt värre var det ett par mil framåt. Dessutom var vägbanan tämligen nyligen belagd med oljegrus och det suger verkligen. Lite grann som att cykla i sirap. Men vartefter så planade backarna ut, vägbanan återfick sin asfaltsbeläggning och till och med vinden mojnade till en lätt bris.

Framåt eftermiddagen kom vi slutligen fram till Boden och inrättade oss på campingplatsen nere vid Björknäs. Festival i staden och efter att vi fräschat upp med dusch och bastu kastade vi oss ut i folklivet. Var dock ganska dött på själva festivalområdet just då så efter en pale ale så drog vi vidare till hotell Bodensia och lyssnade på Lennart Svedbergs skrönor. En äkta bodensare som upplevt världen och visste att berätta om den.

/Conny
Dela med andra:    

Kommentarer
Systerb säger:
Hej, vi är ca 2 mil nordväst om Karlskoga inte alls långt från Ackkärrstorp där Tinna hade sin sommarstuga. Lorsa bor där fortfarande, vi kanske tar kontakt med honom. I går var vi o hälsade på kusin Birgitta, Oves dotter, det var kul. Idag har det äntligen blivit lite varm o soligt men nu hör vi åskan närma sej. Vi får absolut se om vi kan träffas "på vägen" när ni kommer hitåt. Låt oss bara veta. Sköt om er o tat lugnt. Kram, systerb
Postat 2014-07-02 13:01  Anmäl
Gubbar_pa_drift säger till Systerb:
Tjena!

Vi följer huvudspåret på Sverigeleden. Har nyss kommit till Piteå och far vidare mot Åsele i morgon. Hoppas sen få fira lite helg i Sundsvall. Det närmaste vi kommer hemmavid är Kloten eller Nora. Omkring nästa helg kanske?

Var i Värmland är ni?

Ha det/Conny
Postat 2014-07-01 21:15  Anmäl
Systerb säger:
Hejaheja vad ni är duktiga. Jag kan glädja er med att ni får Sveriges bästa väder ett par dagar framöver. Vi sitter i djupa värmlandsskogar med mycket regn. Men vi har tak över huvudet o radio så vi klarar oss bra. Hur ser färdplanen ut för er nu? Tat lugnt, kram från systerb
Postat 2014-06-29 18:23  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma.
5 veckor sedan
Två etapper klara två kvar.
7 veckor sedan
Sista rycket!
7 veckor sedan
Dagarna flyger iväg.
7 veckor sedan
Stillheten.
8 veckor sedan