Stöd Ukraina

Piraternas blogg

Söndag 27 December 2015 - Thekkadi
Resealbum: Kerala i Indien

Jeepsafari

Imorse ringde klockan 05:00 och sedan blev vi hämtade 05:30 av en jeepförare som körde oss i mörkret ut i Periyar National park. När solen sakta gick upp så spanade vi från jeepen efter vilda djur. Vi såg olika sorters apor men även en buffel. Det var mysigt att få vara med om en soluppgång inne i National parken och spännande att leta efter djuren. Vi såg färsk spillning från både elefant och tiger.
Vi kom efter 2 timmar fram till Gavi där vi fick äta frukost. Sedan fick vi utländska turister (12 st) en guide som vi vandrade med, upp på några olika bergstoppar, till kardemummaodling och en båttur till ett vattenfall. Utsikten från bergstopparna var magnifik och därifrån såg vi en hjord med Bizons. Vid vattenfallet såg vi en orm som Saga inte uppskattade eftersom hon är lite ormrädd.
Den här jeepsafarin är en av den dyrare som erbjuds på plats men trots att vi inte såg några elefanter i det vilda så var det ändå en spännande och mycket bra tur. Kostnaden var ca 300kr per person men då ingick frukost och lunch.

På vägen hem såg vi en antilop och fler apor från jeepen. Elsa gillade att stå upp i jeepen och spana efter vilda djur för att kunna fotografera dem.

/E
Dela med andra:    

Kommentarer
Oona säger:
När vi träffas nästa gång så får ni på en karta visa Era resvägar,hela resan upplevs från sidan som intressant.
Vi inväntar nästa rapport./Gölstorp
Postat 2015-12-28 10:15  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Tankar och tips
7 år sedan
Louvren
7 år sedan
Torn, bågar och Box nr 5
7 år sedan
Turism, mat och astmosfär
7 år sedan
Turbulent start
7 år sedan