Stöd Ukraina

Resgladsofies blogg

Tisdag 15 Juli 2008 - Göteborg

Förberedelser

Dags att börja tänka på vad som ska lastas med i bagaget i bilen på våran resa. Tält har vi lånat ihop. Lutar åt att jag går och köper ett Trangiakök i veckan. Känns som det är något man kan ha användning av livet ut. Efter förra årets bilsemester var vi så duktika att vi antecknade några grejjer som vi kände att vi saknade. Men den listan hittar vi inte nu. Så det är bara att försöka tänka sig tillbaka. Antecknade endel igår kväll. Ska inhandla lite plastpackar med lock att packa lite smågrejjer i till kök mm. Känns som det är lättare att packa då och stuva om i bilen.

Tack för tipesen Ingabritt!!! Alla tips är väldigt välkomna. Kan tänka mig att det är fantastiskt vackert. Typ överallt. Det är ju det som är tjusningen men bilsemester. Att köra in i nya vykortslandskap hela tiden.
Monaco besöker vi mest för att uppleva allt som inte finns i ens vardag. Stora dyra båtar, rika människor och F1-banan. Inte läge att bo där utan det blir nog bara ett par timmars stopp.

Någon som har något förslag på camping på Rivieran? vad ska man absolut se runt Nice?? Har inte tänkt att stanna där jättelänge.

Nä, dags att sluta drömma och börja jobba lite.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Kroatien- Split, Dubrovnik, öluff
14 år sedan
Boende i New york, Las Vegas, San Fransisco...
15 år sedan
Planering
15 år sedan
Paris
15 år sedan
Amsterdam
15 år sedan