Flygresor från Göteborg till Antalya

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer - Norwegian, SAS, Ryan Air, Ticket, Supersaver, Expedia, KLM, AirFrance, British Airways, Lufthansa, Travellink, Flygstolen...
Sök
Filter
Om Antalya

Flygplatsen i Antalya heter Analya Airport och ligger 13 km nordost om centrum. Det bästa sättet att ta sig från flygplatsen till centrala Antalya är med flygbussarna Havas, resan tar 30 minuter (enkelbiljett 50 kr).

Det här är Antalya

Den turkiska staden Antalya är en av Medelhavets mest populära badorter. Staden är mycket stor med en miljon invånare men har kvar sin mycket historiska stadskärnan och en mycket livlig hamn. Under sommarmånaderna finns det ett mycket livligt nöjesliv med en stor mängd barer, restauranger och klubbar. Några populära sevärdheter i Antalya är Hidirlik-tornet, den välbevarade stadsmuren och den romerska Hadrianusporten. Antalya har mycket torra och varma somrar samt milda och regniga vintrar. Den bästa perioden att besöka staden är april – oktober.

Hitta billigt boende i Antalya

Antalya är ett mycket populärt resmål med en stor mängd hotell. De flesta stora all inclusive-hotellen ligger långt utanför Antalya. I den historiska stadskärnan Kaleici finns en stor mängd hotell och pensionat, några ligger i mycket vackra nyrenoverade ottomanska hus. Priserna på hotellrum varierar mycket kraftigt mellan hög- och lågsäsong. Ett dubbelrum med bra standard kostar från ca 300 kr/natt.

Så tar du dig runt i Antalya

I de centrala delarna av Antalya, vid hamnen och i de historiska kvarteren Kaleici, tar man sig fram enklast till fots. För att ta dig till Antalya-museet eller stranden Konyaalti Beach så kan du ta spårvagnen som går längs huvudgatan (enkelbiljett 5 kr).

Så hittar du bästa shoppingen i Antalya

Den bästa shoppingen i Antalya hittar du i de stora köpcentren Deepo och Migros She-mall. Den bästa marknaden för bland annat färska varor som grönsaker och frukt ligger på Isiklargatan.

Bästa budgettipset för Antalya

Planerar du att ta med dig datorn eller smartmobilen till Antalya? Boka då rum på ett av de många hotellen där fritt internet ingår i priset.

Lägsta hittade priser till Antalya
Göteborg
aug 2016
499 kr
Stockholm
aug 2016
299 kr
Köpenhamn
nov 2016
942 kr
Västerås
okt 2016
2 510 kr
Malmö
aug 2016
1 099 kr
Umeå
sep 2016
1 299 kr
Luleå
sep 2016
799 kr
Karlstad
sep 2016
2 843 kr
Norrköping
aug 2016
3 722 kr
Växjö
sep 2016
4 719 kr

Om Antalya Antalyakusten, Turkiet

Antalya är huvudstaden på turkiska sydkusten. Det är en storstad med ett historisk centrum och stort utbud av shopping och nöjen. Det går att bada i staden, men strax utanför staden hittar du flera riktigt bra stränder. Badsäsong maj – oktober.
Nöjesliv
Vattensport
Prisvärt
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
34°
Klimat i augusti
25°
Badtemp i augusti
4tim
Flygtid från Stockholm