Annons:
Annons:
Annons:
Resa på egen hand

PodgoraMakarska rivieran, Kroatien

Villa Skala

***  

2 298 kr

Grundpris per vuxen

Från:Stockholm

Avresa:2014-05-03

Hemresa:2014-05-11

Reslängd:9 dagar

Rumstyp:TVÅRUMSLÄGENHET

Boka på Reseguiden.se i samarbete med Apollo

Nyhet - boka direkt på Reseguiden.se

Nu kan du snabbt och säkert boka paketresor utan att behöva lämna Reseguiden.se. Du genomför din bokning hos oss och får sedan bekräftelse och support från arrangören.

Om Solfaktor

Solfaktor arrangerar flygresor med hotell, hyrbil och transfer över hela världen. Som resenär omfattas du av Solfaktors resegaranti genom den norska resegarantifonden, vilket är motsvarigheten till svenska Kammarkollegiet. Solfaktor ingår i Reisegiganten A/S.

Apollos beskrivning

Föredrar du lugn och ro framför nattliv och festande är Villa Skala hotellet för dig. Här bor du i en liten ort där dagarna spenderas på den fina klapperstensstranden. Släng en handduk över axeln och ta ett svalkande dopp inom ett par minuter från hotellet.

Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Ljusa lägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök med enkel köksutrustning. Vissa tvårumslägenheter är mindre och har markterrass samt balkong med havsutsikt i sovrummet. Trerumslägenheterna har två sovrum, en med dubbelsäng och en med enkelsängar. Separat ingång till ena sovrummet. Vissa lägenheter har två balkonger. En med havsutsikt och en vänd mot bergsmassivet Biokovo. Gratis luftkonditionering. Wifi mot avgift. Bad/dusch och wc. Trerumslägenheter har två badrum. Städning 6 ggr/vecka.

Bra att veta

Frukost serveras på grannhotellet California.

Läs mer om hotellet hos Apollo

Dela med andra:    

Hotellfakta:

  • Internetuppkoppling
  • Luftkonditionering
  • Parkering
  • Avstånd till strand: 30 m

Läge på karta: