Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

PythagorionSamos, Grekland

Blue Village – Doryssa Seaside Resort

****+ TripAdvisor-betyg: 4.0 (382 omdömen)
Familjehotell
Gratis avbokning inom 10 dagar 

Betalningsinformation Fritidsresor

Om resan är bokad mer än 50 dagar före avresa skall
- Anmälningsavgift betalas inom 10 dagar från bokningstillfället.
- Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Om resan är bokad mer än 50-41 dagar före avresa
Hela resan betalas inom 10 dagar

Kontrollera detaljer vid bokning hos Fritidsresor. Reseguiden.se reserverar sig för eventuella ändringar.

Fritidsresors beskrivning TripAdvisor-omdömen

Doryssa Seaside Resort är ett av Samos absolut bästa hotell och ligger direkt vid stranden utanför Pythagorion. Här finns något för alla i din familj med poolområde ut mot stranden, underhållning, barnklubbar och fräscha bufféer. Vi är stolta över att kunna presentera hotellet som ett av våra Blue Village!

Här bor ni med det mesta direkt på hotellet. Samtidigt är det gångavstånd in till Pythagorions livliga hamnpromenad med tavernor, caféer och barer.

Här finns rum för upp till 6 personer

Hotellet består av de två delarna Village och Seaside. Village är uppbyggd som en grekisk by med gränder, småbutiker, ett litet museum och bytorg med kyrka. Och på byns café Kafenion kan du beställa in en kopp grekiskt kaffe. Seaside ligger närmast aktivitetsområdet. Du bor i dubbelrum eller familjerum, de största med plats för upp till sex personer. Alla rumstyper är ljusa, modernt inredda och med uteplats.

Poolområde ut mot havet

Poolområdet ligger ut mot havet och har separat barnpool. Poolbaren ligger så att det går lätt att beställa snacks och något att dricka även om du är på stranden.

Bamseklubben, simskola och spa

Blue Village Doryssa Seaside Resort är ett familjevänligt hotell med en massa aktiviteter för alla i familjen. Här är några exempel: Bamseklubben och simskola Fotboll, tennis och volleyboll Gym och spa-avdelning Lekplats med klätterställning och rutschkana Aktiviteter och lekar …och mycket mer.

Frukost, halvpension och All Inclusive

Frukostbuffé ingår i resans pris. Och du kan boka till både halvpension med middagsbuffé och All Inclusive. Alla barn under 12 år äter dessutom utan extra kostnad när måltiderna bokas hemifrån.

Grundpris:

Plats i rum av vald typ, frukostbuffé.

Internet

– Trådlöst internet i rummen, receptionen och i vissa allmänna utrymmen utan kostnad. Bandbredden är begränsad och uppkopplingen kan vara långsam.

Rummen - Doryssa Seaside – Huvudbyggnaden & Residence

Dubbelrum för 2–3 personer med balkong. Vissa med havsutsikt. Högst 3 personer i rummet inklusive barn under 2 år. Familjerum för 2–4 personer, 2 sovrum med dörr emellan, med balkong. Vissa med pool- eller begränsad havsutsikt. Familjerum för 4–6 personer med 2 sovrum med dörr emellan, 2 badrum och balkong. Vissa med havsutsikt. Högst 6 personer i rummet inklusive barn under 2 år.

Rummen - Doryssa Village

Dubbelrum för 2–3 personer med balkong eller markterrass. Dubbelrum för 2–4 personer, där extrabäddarna är i våningssäng (90 x 165 cm), med balkong eller markterrass.

Rummen - Samtliga rumstyper

har bad/dusch och wc, hårfön, telefon, satellit-tv, kylskåp och luftkonditionering. Uteplatserna varierar i storlek och utseende. Städning 7 dagar/vecka.

Övrigt

Byggt/renoverat: 1978/2007. 300 rum. Kassafack utan kostnad. Poolhandduk finns att låna. Hiss finns i huvudbyggnaden som har 4 våningar. Solsängar och parasoll på stranden mot kostnad, ca 30:-/person och dag. Hotellets spa-avdelning har åldersgräns 16 år. Strandområde med lokal trafik. Flygtrafik kan upplevas störande.

Sammanfattning

Hög standard och direkt vid stranden

Läs mer om hotellet hos Fritidsresor

Dela med andra:    

Hotellfakta:

  • Bar
  • Barnpool
  • Luftkonditionering
  • Pool
  • Restaurang
  • Avstånd till centrum: 1 km
  • Avstånd till strand: 100 m

Läge på karta:

Om Pythagorion:

Vädret i maj: Dagstemperatur 27 °C Badtemperatur 18 °C
Klimatöversikt
Valutakurs:
1 EUR = 9.83 SEK
Flygtid:
ca 4 tim

Pythagorion är den största orten på den grekiska ön Samos, en ö känt för sina många fina stränder och frodiga natur. I staden kan du promenera längs den fina hamnpromenaden där segelbåtarna ligger på rad, eller bada på en av de två stränderna.